maandag 28 maart 2011

Chili con Carne a la Aragog


Men Neme: Een pot jonge kapucijners/velderwtjes (of bruine bonen) - pond rundgehakt - stuk rookworst en stuk droge worst beide in plakjes - verse boerensoepgroente - 2 rode uien - 3 stengels bleekselderij - mix voor kapucijners, chili con carne, of in dit geval bij gebrek aan....: mix voor nassi (lol).

Heerlijk met wat mosterd en zuur, zoals plakjes komkommer of augurk. Voor mij is dit 1x eten en 2x in de vriezer, om later zo uit de magnetron nog eens van te smullen! Het wordt ook elke keer net weer iets anders, dat ligt er net aan wat ik in huis (kelder, koelkast en vriezer) heb ;-)

Begin met het gehakt rul te braden, voeg daarna de rest van de ingrediënten toe, even laten sudderen terwijl nu en dan wat roeren, en binnen een kwartiertje is het klaar :-D

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen