dinsdag 25 december 2012

Kerst 2012

Dochter zette deze foto vanmiddag op Facebook met als titel: Sjouwke Maxi en Sjouwke Mini :-D

De Mini heeft een speciaal kerstpakje aan: broek met roze strikje, heel mooi roze shirtje en... een heus colbertje! Waar ook weer een strikje op zit.

Oma: waarom doet Jade nu steeds net haar oogjes dicht als ik een foto van haar maak? Papa: omdat je je flits gebruikt? 


Kleine Jade Sjouwke zat natuurlijk ook gezellig mee aan tafel voor ons kerstdiner :-)

Wachten op het eten...
Toen ik er kwam vanmiddag was dochter net begonnen met het maken van het "kerstdiner". Aan weerskanten van haar constant een grote en een kleine man die van alles wat wilden proeven... En alles was even lekker!

Ons Kerst Engeltje

Duurt niet lang meer voor Logan zijn moeder voorbij is gegroeid, lol

Drinken uit een echte (plastic) grote-jongens-beker!
 Nee Logan, je mag geen slokje van oma's drinken (port) proeven! 

En wat aten wij?
Schoonzoon z'n wenseten, elk jaar wil hij dit voor zijn verjaardag: een enorm grote zelfgemaakte plaatpizza! In die ene pizza zit wel een compleet kerstdiner meegebakken. Dochter maakt hem in delen op, zodat je kunt kiezen welke ingrediënten je er wel of niet op wilt. Dat zijn o.a. (ik vergeet er vast een hoop): tomatenpuree, ham en salami, gekookt ei, garnalen, camembert, blauwschimmelkaas, olijven, paprika, Spaanse pepers, gebakken spekjes. 


De top is voor de helft van cheddarkaas en voor de helft van geraspte kaas: zo kan ze zien welke helft met ongeveer wat belegd is. En hij was heerlijk :-D

Toe was er ijstaart, en die was natuurlijk veel te klein: dubbele porties daarvan hadden oma en Logan ook nog wel op gekund ;-)

1 opmerking:

AnneRie zei

Jammie, wat een verrukkelijke pizza. :-)
En wat een deftige mensen en mensjes :-)