woensdag 26 mei 2010

Weer eventjes vrij

De afgelopen weken heb ik vrijwel constant gewerkt. Gelukkig is de zieke dinsdag zelf weer aan het werk gegaan, en wordt alles voor mij ook weer wat normaler.

Na zoveel werken loop ik gigantisch achter met van alles. Zo heb ik maandag het aquarium weer eens heel grondig schoongemaakt, de visjes waren daar erg blij mee! En ik ook, want ik kan ze nu tenminste weer zien :-)

Dinsdag is mijn haar geknipt, een kort zomers koppie heb ik nu. Mijn kapster loopt stage, want nog in opleiding. In de weekends is ze mijn collega bij de pomp. Ze kent me dus redelijk goed, en doet mijn haar nu al een tijdje. 

 • kapster: hier moet je wel elke dag van dat vieze plakspul in doen
 • aragog: je weet dat ik daar een enorme hekel aan heb
 • kapster: en daarna nog wat haarlak eroverheen
Het was echt heel erg nodig, dat knippen. Maar ja, door al dat gewerk had ik daar geen tijd voor. Ze heeft zeker de helft van mijn haar eraf geknipt. Wat er nog over is staat me best wel leuk, maar of het mij lukt dat zelf ook zo in model te houden met vies plakspul wax en haarlak? 

Vandaag heb ik het filter van de vijver schoongemaakt. Dat doe ik altijd aan het begin van de maand, en de laatste keer was dus begin april... Daarna flink aan het vegen geweest in de tuin, en weer wat meer vetplanten en cactussen buiten gezet. Nu nog op zoek naar de allerlaatste hanggeraniums... 

Gelukkig lijkt het erop dat nu alles weer een beetje normaal wordt hier, want met zoveel werken is er gewoon heel veel waar ik niet meer aan toe kom :-(

6 opmerkingen:

 1. Misschien wat mouse in je haar. Ik heb ook een giga hekel aan die plakspullen maar mouse (hema) valt echt mee. Trouwens foto van nieuwe haarstijl lijkt me ook leuk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Foto gaat helaas niet *grijnz* omdat m'n pc de camera niet kan vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. kom snel je nieuwe haar maar showen ;)

  kan je ook de box zien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, ik heb je hier in ieder geval gevonden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig :-)
  Verander je ook de link naar mij op je weblog?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dochter vond vandaag dat mijn nieuwe korte haar me heel leuk staat, en dat was zonder plakspul erin, zo uit bad :-)
  Volgens haar lijkt m'n gezicht zo smaller, of zou dat nu komen omdat ik in een maand tijd al 2,5 kilo ben afgevallen ????? :-D

  BeantwoordenVerwijderen