woensdag 4 augustus 2010

Pet RPG

PetRPG - Virtual Pets

Een heel erg leuke, en nog erg nieuwe, spelletjessite is Pet RPG (RPG betekent: Role Play Game, een rollenspel dus). Je maakt er je eigen diertje aan, er is keuze uit heel veel verschillende, en dan kun je zelf ook de kleuren kiezen. Die kan dan allerlei kleine spelletjes gaan doen. Je Pet wordt daar blij van, je wint er eten mee voor hem/haar, en punten waarmee je spulletjes voor hem/haar kunt kopen in de shop. Ook is er een forum waar gehandeld wordt in de benodigdheden voor de pets, en gepraat wordt over van alles en nog wat.

Lotje the Drago

Level:
1
Exp:
0/66
Hunger:
Satisfied
Mood:
Content
HP:
18/18
Strength:
13
Defense:
11
Speed:
10
Intelligence:
0
Dit is mijn Pet, Lotje het Draakje (grijnz). 


De spelletjes zijn erg eenvoudig, sommigen lijken wel wat op de allereerste spelletjes voor spelcomputers. Zoals bv Rotten Eggs ontwijken die vogels op je laten vallen, of beestjes doodschieten die je snoep willen stelen. Niet moeilijk dus, gewoon lekker ontspannend en leuk. Meestal ga ik hier elke dag even naartoe, om Lotje te voederen en om haar blij te houden. Ik denk dat het bedoeld is voor kinderen (basisschool leeftijd), maar zelfs een oma als ik vind het leuk om te doen!

De opzet is leuk, en soms gewoonweg komisch. Zo wint ze met een winters spelletje allerlei eten, o.a. Ice Cold Chilli Peppers (lol). Je kunt ook Collectors Items winnen, die sla je dan op in je Collections. Krijg je die nogmaals, dan verkoop je ze voor punten die je dan weer gebruiken kunt om iets anders aan te schaffen.

Elke dag inloggen is niet nodig, ook na dagen niet online leeft Lotje nog steeds, hoewel ze dan wel heel erge trek heeft in bv een Rotten Apple, die ze wint met een spelletje bij de Apple Tree :-)

Klik op één van de banners, hierboven of hier beneden, om naar de site te gaan en je aan te melden. Helemaal gratis, dus je kunt gewoon eens even rond gaan kijken of het iets voor je is!

PetRPG - Virtual Pets

2 opmerkingen:

 1. hoihoii :)

  Nou ik heb me aangemeld hoor, het klonk zo leuk :D. Maar ik snap echt helemaal niks van die spelletjes :P Hoe moet je die spelen? Want mijn poppetje doet helemaal niks, rent 1 kant op (of glijdt) en dan kan ik hem niet meer een andere kant opsturen :(.

  Groetjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij loopt met de pijltjes toetsen, en springt met de spatiebalk. Eten geven = je gaat naar je inventory, kiest iets uit en dan heb je diverse opties, dan kies je Feed. Dat eten krijg je o.a. bij de frozen tree en de rotten appel tree.

  Met Ice Dice win je points die je kunt gebruiken om dingetjes te kopen. Met die andere spelletjes win je o.a. collectibles, die je in je Collections kunt opslaan, of verkopen/ruilen.

  Gewoon even doorgaan, het kostte mij ook een paar dagen voor ik het doorhad en het echt leuk werd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen