woensdag 20 oktober 2010

Bouncing Baby


Vorige week heeft Logan een babybouncer gekregen: die hangt aan een dik en stevig elastiek aan het plafond. Hij vindt het echt geweldig, hij kraait van plezier als ie er in mag. Hoewel hij nog niet heel lang zelf zitten kan, kan ie hierin al helemaal zelf rechtop staan, en bewegen!

Hij hangt als het ware in de zitting, rondom stevig ingepakt in een zacht kussentje zodat ie geen kant op kan vallen. Maar met zijn voetjes op de grond kan hij nu dansen en springen, en zijn energie kwijt! Hij heeft ook al door hoe hij erin draaien kan, zodat hij mensen kan volgen als ze langs hem lopen :-)
Toen hij er de eerste keer in werd gezet, keek ie eerst even heel verbaasd. Maar toen mama bij hem weg liep en hij merkte dat ie helemaal zelf alleen rechtop "stond" kraaide hij het uit. Je hoeft hem nu echt niet meer als een klein babietje in je armen te houden, daar istie natuurlijk al veels te groot voor! Op schoot beweegt ie aan één stuk door nu, vooral gaan staan en zich dan op zijn pamper laten neerploffen is een geliefd spelletje.

Zelf los zitten lukt nog niet zo best, maar elke middag even spelen zijn bouncer vindt ie echt helemaal geweldig :-D

PS AnneRie: deze broek kochten wij voor hem in Newcastle in december vorig jaar, en dit is ook wel het laatste wat ie van die kleertjes nu nog aan past...

4 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk ventje :))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu op naar de bungy jumper ;-)
  Maar serieus, wat een geweldig ding :-)
  Zo kan hij een hoop energie kwijt.
  En het geeft veel meer uitdaging dan de box :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja echt wel! Zitten kan ie zelf nog maar een paar minuutjes voordat ie kapseist, maar in de bouncer kan ie al helemaal zelf staan, en dansen! Dat is natuurlijk helemaal leuk als oma dan voor hem staat en mee springt (en zo krijgt oma ook nog wat extra lichaamsbeweging) hahahaha !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een heerlijk ventje is het ook zeg :D En wat is hij al weer groot!! Veel plezier morgen met hem ;) en doe char en feike de groetjes van me :D

  BeantwoordenVerwijderen