zaterdag 6 november 2010

Visjes Vangen

Vanochtend vroeg belde dochterlief of ik moest werken vandaag? Want ze wilden graag weer eens een dagje bij mij komen. Dat was al een poosje geleden, want meestal ga ik tegenwoordig naar hen toe. 

Logan begint nu steeds meer te zien. Ineens ontdekte hij vandaag mijn aquarium, en dat vond ie echt prachtig! Hij probeerde steeds de visjes te pakken, maar helaas voor hem... die zitten veilig achter glas, lol. 


Papa en mama gingen vanmiddag ook een poosje naar andere oma toe, en toen had ik ons ventje eventjes helemaal voor mij alleen. We hebben o.a. heel gezellig samen achter de pc gezeten, youtube filmpjes kijken. Hij is dol op toetsenborden :-)Slapen in zijn bedje hier ging ook prima, alleen moest zijn mama wel even het hele kamertje met hem door lopen. Al die stickers aan de muren, andere knuffels die er staan... Alles moest even worden aangeraakt voor ie in bedje wilde. Thuis doet hij zelf het licht in zijn kamertje al aan en uit ;-)

Het wordt echt een flinke vent, later vast zo lang als zijn papa. De maxicosy hoort een baby in de auto in vervoerd te worden tot ie een jaar is, maar vooral met een winterjas aan, past ie daar nu al eigenlijk niet meer in. Hij ligt aan de zijkanten helemaal klem, je moet hem er gewoon in proppen. Zijn voetjes steken al bijna over de rand heen ook. We vragen ons af hoe dat nog een maand of 5 moet blijven passen...


Eten doet ie heel graag. Zo graag zelfs dat hij nu speciale melk krijgt voor hongerige babies. Jawel, dat bestaat echt! 

Dit slabbetje kochten AnneRie en ik verleden jaar voor hem in Newcastle. Thank Heaven for Little Boys. En zo is het maar net :-) Heel lief was een email die ik laatst van dochter kreeg, nadat ik een tijdje veel opgepast had: Thank Heaven voor Oma's :-D

1 opmerking: