donderdag 3 maart 2011

Doelsparen bij MoneYou

Mijn Fooienpotje van de pomp heb ik ondergebracht bij MoneYou. Ook al staat er momenteel niet veel op (zie de tracker bovenaan dit weblog), daar krijg je wel de meeste rente: 2,35% momenteel, en elke cent helpt :-D


Zojuist heb ik mijn Spaardoel veranderd, van Fooienpotje naar Flatscreen tv. Sinds ik hier woon (aug. 2003) kijk ik naar een kleine gebruikte tv die ik toen kreeg van zoonlief. Het beeldscherm is diagonaal gemeten slechts 49 cm (oftewel: 41 x 31 cm). Meer iets voor de slaapkamer eigenlijk, dan als woonkamer-tv. Zo moet ik mijn bril op als ik ernaar kijk, wat niet hoeft als ik bij de kids of bij anderen tv kijk. Dusss.... Aragog zou ook wel best heel erg graag een flatscreen tv willen, met een beetje groter beeldscherm!

Aragogs huidige tv(-tje)
Vanaf morgen 4 maart heeft MoneYou nu een wedstrijdKun jij je vrienden/volgers overtuigen om minimaal 1 cent op je spaarrekening te storten? Doe dan vandaag nog mee aan de DoelSpaarWedstrijd van MoneYou. Als jij tussen 4 maart en 4 april 2011 de meeste stortingen van verschillende bankrekeningen op je spaarrekening ontvangt, win je € 5.000.



WinnaarDe prijs
Nummer 1€ 5.000
Nummer 2€ 2.000
Nummers 3 t/m 10€ 1.000
Nummers 11 t/m 25€    100




Tip van MoneYou
Het gaat om het aantal stortingen op je MoneYou doelspaarrekening en niet om de hoogte van die stortingen. Dus 10 vrienden die 1 cent overmaken is beter dan 2 vrienden die € 1.000 overmaken.

Dusss..... één van deze geldprijzen kun je (kan ik) winnen als er vanaf zoveel mogelijk verschillende rekeningen 1 eurocent over wordt gemaakt naar je Doelspaarrekening. Tussen morgen 4 maart en 4 april a.s.


Stille wenk: mijn rekeningnummer is: 75.92.31.486 tnv S.G. Nube


Het gaat er dus niet om hoeveel geld er over wordt gemaakt, maar hoeveel keren er (minstens) 1 eurocent wordt gestort vanaf zoveel mogelijk verschillende rekeningnummers. Meerdere keren 1 cent storten vanaf dezelfde rekening telt dus ook niet. 


Heb jij 1 eurocent over om Aragog te helpen winnen??? 

14 opmerkingen:

AnneRie zei

Maar je mag al die centen houden toch. Dus als het meer dan 1 cent is heb je misschien de prijs niet nodig om toch een bedrag voor een flatscreen bij elkaar te krijgen :-)

Aragog zei

Eehhh, ja. Die centen komen gewoon op mijn spaarrekening aldaar te staan, dus dan stijgt het saldo ook al.

Maar elke cent is er weer eentje. Eerder had ik bv minstens 1 euro per dag werken aan fooi (vaak zelfs meer). Tegenwoordig ben je al blij als je de 50 cent haalt op een dag, ook aan fooitjes is te merken dat mensen het allemaal veel krapper hebben :-(

Vandaar dus dat ik deze actie leuk vind: Ik win vast die hoofdprijs niet, maar een prijs van 100 euro zou ook al reuze helpen :-D

Aragog zei

Yay, dankzij een zeer gulle geefster al 10 euro dichter bij mijn spaardoel :-D

Alexandra zei

Hoi!
Leuk om jou hier gevonden te hebben! Ik herkende je blog naam, wat leuk!
Remember me????We hadden ooit een groepje via yahoo met nog een paar andere dames...
Ik zag dat je ook op twitter zit, ik heb je meteen toegevoegd, leuk!
IK heb ook een blog www.crealexie.blogspot.com voel je vrij om eens langs te waaien. Ik doe totaal neits meer met kaarten maken maar des te meer met wol en stof.
Groetjes
Lexie aka Alexandra

Aragog zei

@ Alexandra: ja zeker weet ik nog wie jij bent! Zag net al dat je me toegevoegd had op twitter, leuk, ik herkende je naam direct :-) Die groep was samen met Caroline en Patty he... Caro zit in mn hyves en facebook, Patty heb ik al jaren niet meer kunnen vinden helaas.

Ik heb ook al tijden geen kaart meer gemaakt, ben de laatste jaren nogal aan de mini (poppenhuizen) en tegenwoordig brei ik nu en dan wat voor kleinzoon :-D

Aragog zei

Marlies bedankt !!!

Aragog zei

Monkey bedankt :-D

Aragog zei

Dochter bedankt voor je royale bijdrage :-D

wourk zei

Als je wourk toevoegt bij twitter kan je nog wat transacties krijgen. (kunnen we transacties ruilen)

Aragog zei

Done :-)

Aragog zei

En weer 2 stortingen van 1 cent erbij, en nog een paar meer op komst :-)

Aragog zei

En weer 3x een storting van 1 cent: bedankt zoon, schoondochter en anonieme persoon :-D
Jammer dat ze geen tussenstand plaatsen, zodat ik kan zien of ik misschien voor een prijs in aanmerking kom...

Aragog zei

www.veilingshopper.nl bedankt voor de geweldige bijdrage !!!!

Aragog zei

OMG, nogmaals veilingshopper.nl, andere rekening. Deze keer 1000 centen ipv eentje!