vrijdag 6 mei 2011

8 extra armen kado


Van Nella kreeg ik per post, alvast voor mijn verjaardag, deze inktvis kado, in een lief kaartje. De inktvis heeft ze zelf gemaakt, het hoofdje is gebreid, en de armen zijn gemaakt van kraaltjes. Hij is in totaal ongeveer 5 cm klein! Bij poppenhuismensen is Nella wereldberoemd als de maakster van Swapke.

Hallo S., je verjaardag komt er aan! Een mooie gelegenheid om jou te verrassen met een 8-armig inktvisje waarvan je vast denkt: Ik zou ook wel 8 armen willen hebben! Fijne verjaardag en alvast gefeliciteerd, liefs van Nella

Ik vind hem heel erg leuk en ga er een mooi plekje voor zoeken, hartstikke bedankt, alleen al omdat je er aan dacht dat ik bijna jarig ben :-D

Verder had ik vandaag een leuke e-card van een Second Life vriendin. Ik ben zondag pas jarig maar ik word nu al helemaal verwend!

4 opmerkingen:

 1. Kom ik je nu vast feliciteren want we gaan morgen of overmorgen met vakantie en dan schiet het er bij in. Gezellige dag op de kermis.
  Gr. Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En jullie een heel fijne vakantie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief van Nella, maar ze is ook een lieverd! Jij alvast een heel fijne verjaardag gewenst!

  Groetjes, Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei, zei ik HIJ... Krijg net bericht van Nella: Niet verder vertellen hoor wahahahahaha maar het is een zij! - Een vrouwtjesinktvisje dus, lol.

  BeantwoordenVerwijderen