zondag 8 mei 2011

En nu echt jarig :-)

Traditie: Geraniums van zoonlief
Midden in de nacht ging de deurbel: die gekke zoon van me, met een grote doos vol oostenrijkse hanggeraniums! Dat heeft ie wel vaker gedaan: mij midden in de nacht komen feliciteren. En sinds ik ooit eens blij was met geraniums komt ie daar ook meestal mee aanzetten. Alleen worden het er steeds meer, lol. Ze moeten wel water hebben hoor mam, want ze staan al sinds vanochtend vroeg in mijn auto. Ook kreeg ik nog een geldkadootje van hem (koop daar maar iets lekkers voor op de kermis).


Na een glas fris en een nachtelijk stuk taart hebben we een eind met Ronja gelopen. Om 2 uur 's nachts in je T-shirt buiten en het was nog gewoon warm. Meestal kun je met mijn verjaardag niet eens buiten zitten. En de seringen die altijd bloeien met mijn verjaardag zijn nu al uitgebloeid.

Plant van de buren
Vanmiddag kwamen de buren gezellig langs, met een mooie plant voor in de tuin. Ik zit dit jaar wel goed in de bloemetjes! Van AnneRie heb ik een heel erg mooi kado gekregen, en verder veel felicitaties via email, facebook en hyves. O.a. van mijn amerikaanse achternichtje Tammy, en dat ging wederzijds want haar dochtertje Olivia is vandaag ook jarig. Een digitale kaart van broer in AustraliĆ« en telefoon van de heer Veilingshopper.

Een heel weekend jarig heeft wel wat, maar voorlopig ben ik er toch gelukkig weer een heel jaar vanaf ;-)

1 opmerking:

  1. Geniet lekker van alles :-)
    Liefs, AnneRie

    BeantwoordenVerwijderen