zondag 22 mei 2011

Mest!

Al voor 10 uur werden dochter + kleinzoon voor mijn deur afgezet. Haar man reed toen naar zijn broer toe, om mest te halen voor mijn grasveld-in-wording. Een uurtje later stonden die 2 voor de deur, met 4 volle kruiwagens met paardenmest.

Omdat J. zijn mooie paardentrailer niet vies wilde hebben (logisch!) hadden ze er gewoon 4 volle kruiwagens in gezet. Precies genoeg voor mijn tuintje. Hij had ook mestvorken mee, waarmee ze de mest gelijk door het "zand" mengden. 
Net toen ze klaar waren kwam er een dikke plensbui, ideaal om de mest alvast goed in de grond te laten trekken. Volgens planning gaan dochter en ik morgenochtend graszaad kopen, en tuinsproeigereedschap. En woensdag wordt dan, als er niets tussen komt, het gras erin gezaaid :-D

Gisteren heb ik de bloemenborder helemaal vol gezaaid met allerlei bloemenzaadjes. Als het gras straks gezaaid is mag er een hele poos niet op worden gelopen, en dan kunnen mijn zaadjes gelijk ook mooi opkomen. Want die border is dan ook een poos niet meer bereikbaar.

1 opmerking:

  1. ja ben wel blij dat dit weer gedaan is ;)

    en ook wel dan J en F het snel onder gespit hebbe had mij alleen een dag gekost :P

    morge shoppe woensdag vlakken en hopelijk gelijk zaaien anders word t donderdag

    iig deze week af :D (zelf ook blij mee :P)

    BeantwoordenVerwijderen