dinsdag 31 mei 2011

Weer een Certificaat erbij

Enige tijd geleden is de leiding van de pomp overgegaan naar de jongere generatie, en dat is te merken, want er waait een frisse wind door het bedrijf. Nieuwe inrichting, nieuw verfje, er komt binnenkort een koffiehoek, enz. Elke maand is er wel weer iets nieuws.

Wat ook nieuw is, is dat we ineens aan het leren worden gezet. Voorheen kreeg je 2 weken training en dan kon je aan de slag. Nu mogen we geregeld een cursus doen om vaardigheden bij te werken. Zo heb ik pasgeleden via een online cursus een certificaat over olie behaald, en vandaag eentje over pintransacties. Vaak zit daar ook een beloning aan vast. Bij die van olie kreeg je 2 vrijkaarten voor de auto RAI, waar zoonlief erg blij mee was. Met die van vandaag vallen er kaarten te winnen voor de Heineken Music Hall, compleet met ophalen van alle medewerkers in een heuse limo. Nu maar hopen dat we die winnen!

Niet alleen online wordt er geleerd. Volgende week woensdag is er een cursus in Rotterdam, waar 4 mensen naartoe mogen. Dat zijn de eigenaresse en de 2 vaste medewerkers. Als 4e persoon werd gevraagd of ik er zin in had. Tuurlijk wel. Alleen... we moeten om 9 uur 's ochtends al in Rotterdam zijn! Dat wordt dus hier vertrekken rond 6 uur. En dus opstaan op een tijd dat ik normaal vaak pas naar bed ga... Als ik er alleen naar toe moest ging ik de dag tevoren naar zoonlief, daar slapen en dan fris en fruitig erheen. Maar met ons 4-en in de auto is vast heel gezellig.

Daarnaast moeten binnenkort ook een aantal mensen het diploma BHV (Bedrijfs Hulp Verlener) gaan halen. Ik hoop dat ik dat ook mag gaan doen, een diploma erbij is nooit weg ;-)

3 opmerkingen:

 1. gratis bhv is een mooie kans ;)

  ben benieuwd hoe de shop er straks uitziet :O

  beetje jmmr van t vroege opstaan :( of doortrekken? :O

  Mama Lotje die nog steeds niet kan inloggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. BHV is niet zo moeilijk hoor :) Het onderdeel EHBO/reanimatie is het zwaarst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben ooit es met EHBO bezig geweest heel lang geleden, en gestopt, was eigenlijk nix voor mij :-(

  BeantwoordenVerwijderen