vrijdag 13 januari 2012

Shell Unlimited

De eet- en drinken karren
Gistermiddag rond 3 uur gingen we naar Maarssen, naar De Fabrique, voor een groot feest van Shell. Alle werknemers van het hele land waren uitgenodigd, en we hoorden dat er ruim 2000 mensen gekomen waren. 

Wedstrijd banden verwisselen: te winnen was een set winterbanden voor je eigen auto twv  € 750
Humberto Tan presenteerde het geheel. Met hem zijn we nog met ons allen op de foto gekomen. We kregen een lange uitleg van een manager over de grote verandering vanaf volgende week: Per 1 april (niet zo handig gekozen, die datum!) stopt Shell met de beroemde zegeltjes. Daarvoor in de plaats worden de airmiles veel meer waard, en zijn er ook nieuwe mogelijkheden om veel meer airmiles te verdienen. Ook kun je er straks veel meer mee, zoals ze gebruiken bij Kwik-Fit, Halfords en nog zo wat zaken.

Bovenop deze VW bus stond een DJ de hele avond muziek te draaien
Na de inleiding mochten we de fabriek door. Er waren allerlei evenementen in verschillende ruimtes. Onderweg kwam je langs grote karren vol met frisdrank en allerlei eten. Her en der stonden barretjes waar je wijn en bier krijgen kon.


Er was een café, karaoke, cabaret van Mier, een VW bus waarop een DJ bezig was, een wedstrijd wie het snelste een band van een Ferrari kon wisselen en veel meer. Zo werd ik samen met een collega een kleine ruimte binnengetrokken. Door de Engelsman (uit Manchester) die daar een snelle workshop gaf: hoe je wakker blijft als je lang achter het stuur zit. We moesten jongleren met een kegel en naar elkaar overgooien met een pluimpje, lol. 

Sexy collega's :-)
Bij binnenkomst kreeg iedereen een beker met deksel (met drinktuitje) in de handen gedrukt: daarin zat warme tomatensoep. Eten hadden we o.a.: een rosti wrap, kleine loempia's, kartonnen bakjes met bv rijst met grote stukken gegrilde kip erbij, enz. Alles werd geserveerd op grote karren en daarop in bakjes, houders en bekers. Je kon er allemaal heel gemakkelijk mee rondlopen en eten tegelijk. Bestek was er van plastic, maar bij de meer oosterse gerechten ook van hout. Ik had ook een grote plastic beker met sla met dressing en croutons. Er stond ook een kraampje met heerlijke Belgische friet. Er liepen Candy Girls rond met allerlei soorten snoep.

plastic glas wijn, plastic grote beker sla en kartonnen bakje nasi met kip :-)
We hebben het erg gezellig gehad, en veel lol samen. En maar wachten op de mysterieuze BN'er die met zijn band voor de spetterende afsluiting zou zorgen... De hele avond werd er druk gespeculeerd wie dat toch zou kunnen zijn. Viel dat ff tegen toen dat René Froger was! Al snel liepen er heel veel mensen de grote ruimte bij het podium weer uit. Jammer, maar dat had wel iets beters kunnen zijn... 

Nog een sexy shoot van ons team :-D
Het gebouw was op zich al heel erg de moeite waard. Er is heel veel van de oude fabriek bewaard gebleven, daar had ik achteraf nog wel meer foto's van willen maken.


We reden er met 2 auto's heen, en behalve de beide BOB's kon iedereen dus ook volop genieten van wijn en bier :-) Om 3 uur uit Emmen vertrokken, tegen half 2 's nachts waren we weer terug bij de zaak.


Omdat de ruimte enorm groot was, en er erg veel mensen waren, was alles op het podium ook duidelijk te zien op grote schermen. De uitleg over de zegeltjes en de airmiles werd daarop vertoond als een powerpoint presentatie. Daar ben ik zelf ook druk mee bezig voor school nu, dus dat heb ik met belangstelling bekeken, maar dan meer hoe het eruit zag dan wat erop stond, lol.

De show spettert het podium af ;-)


Eten en drinken hadden we ruim voldoende gehad, alleen misten we nog een lekker toetje. Nergens iets van ijs met slagroom of zo te vinden! Toen we terug reden zijn we bij de allereerste McDonalds gestopt, die toevallig vlak naast een Shell tankstation lag. Dat willen wij ook! En dan ook de McWiFi die ze er hadden! De Mac was al gesloten, dus dan maar... lopend met ons allen door de McDrive!


Het eerste deel van de terugreis konden we smullen van een heerlijke McFlurry, hadden we toch nog een toetje gehad :-D

2 opmerkingen:

  1. het feest was inderdaad heel erg leuk en erg gezellig, ik heb trouwens filmpjes op youtube geplaatst van het feest, groetjes,

    alexx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gezocht op allerlei trefwoorden maar ik kan helaas op utube geen filmpjes vinden...

    BeantwoordenVerwijderen