donderdag 5 april 2012

Afscheidscadeau van de pomp

Grote mand met primula's in de Shell kleuren

Vanmiddag ging de bel: de eigenaresse van de pomp, met een grote mand primula's en een ook al grote zak chocolade paaseitjes! Ik wist niet wat ik zag: dat had ik echt niet verwacht! Met feestdagen (altijd werken natuurlijk) kregen we altijd wel iets, zoals een taartje, of... paaseitjes. Maar een cadeautje omdat ik weg ga???

Aan de mand hing een geel kaartje met het rode Shell logo erop. Binnenin handgeschreven een heel stuk tekst, met o.a. "Via dit kaartje en deze mand met bloemen wil ik je bedanken voor je inzet, loyaliteit en collegialiteit de afgelopen jaren. Verder wens ik je heel veel succes met je studie en je toekomstige nieuwe baan!"

Mooi he, zo met de bloeiende dotterbloemen erachter :-)

En: Ik hoop dat we in geval van nood eventueel nog eens een beroep op je mogen doen. Altijd, dat had ik zelf aangeboden toen ik ontslag nam: als ze eens met z'n allen naar een personeelsfeest willen, of er is echt echt echt helemaal niemand die kan werken, dan mag ze me bellen. Als ik dan kan dan zal ik dat met plezier nog eens doen. Maar ik heb nu tenminste mijn handen vrij om op zoek te gaan naar een baan waarmee ik wel genoeg uren werken kan om mezelf te onderhouden ;-)

Op 17 april heb ik weer een gesprek voor een stageplek.

3 opmerkingen:

 1. super lief :) toch een waardering voor alle uren die je "gratis" voor hun hebt gewerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, zij betaalden me wel natuurlijk, alleen werd ik daar zelf helaas geen cent wijzer van. Ook kreeg ik verleden week een brief van de pensioenfirma dat ze sinds 1 januari geen pensioenpremie meer voor me afdragen, dus zelfs dat kleine extraatje was ik nu kwijt :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk, zo'n mooi blijk van waardering. Maar je hebt ook altijd zat voor hen gedaan ;-)
  En nu veel duimen voor 17 april.

  BeantwoordenVerwijderen