zondag 15 april 2012

Drakenkamer

2 jaar, en nu al in een echte "grote bed"!
Na 2 jaar in een babykamertje met een ledikantje + commode, en met een giraffenthema en lichtblauwe muren met witte wolkjes werd het nu tijd voor een echte jongenskamer!

Puff the Magick Dragon waakt over hem als ie slaapt :-)
Dochter heeft zichzelf echt overtroffen met deze kamer. Wekenlang heeft ze hier aan gewerkt, met een beetje hulp van een vriendin en van andere oma (bv voor houtverf op de plinten, waar ze zelf nu niet mee werken mag). Al die tijd was de deur op slot: Logan mocht zijn nieuwe kamer pas zien, en voor het eerst er in slapen, op zijn verjaardag.Aan het voeteneind (niet op de foto's) staat een bankje dat papa gemaakt heeft. Via dat bankje kan Logan zelf al op zijn nieuwe grote bed klimmen, een medium hoogslaper.

Die lantaarn aan de muur is heel mooi antiekerig, een echte sprookjeslamp !!!
Ik wil best eens een weekje bij zoonlief gaan logeren, en dat dochter dan als verrassing mijn woonkamer ook zo'n soort van make-over geeft (hint!) :-D

Zo'n bed wil je toch uuuurenlang in blijven liggen!
De draken zijn muurstickers, die Aldi een paar jaar geleden verkocht. Mijn babykamertje heeft de natuurstickers gekregen, de visjes-serie is inmiddels in dochter's badkamer geplakt (Oei die heb ik nog nieteens gezien! Dat wordt vast een volgende fotoserie) en de draken hebben al die tijd liggen sluimeren totdat dit kamertje klaar was.

De hoogste  berg, en die heeft natuurlijk eeuwige sneeuw op de top ;-)
Op de verwarming zitten 3 stickers met vlammetjes: Pas op! Heet!

Uitschuifbureau, nu nog parkeerplaats voor alle knuffels, later voor een computer ;-)
Zelfs de kledingkast is nieuw. Want de babymeubels zijn nu voor Babytje. Nu Logan dit weekend verhuisd is kan dochter zich gaan uitleven op de nieuwe babykamer, waarvan de muren nu nog allemaal effen wit zijn. Maar dat duurt vast niet lang meer... Ik heb al een stukje van haar ontwerp mogen zien: ook dat gaat weer een super kamer worden!


My room is my castle

Verloren hoekje werd plek voor Peelgoed :-)

Wat Winnie de Poeh daar doet snap ik dus ook niet...

Racedraakje


Was gesigneerd: Tante Noortje
Voor zijn verjaardag kreeg hij ook 2 mooie kadootjes voor zijn nieuwe kamertje: 2 echte originele handgeschilderde draken!

Dragonbaby by andere oma 
Nu maar hopen dat kleinzoon geen draak van een kind gaat worden als straks de peuterpubertijd begint ;-)

1 opmerking:

  1. O, wat een leuke kamer. Geweldig met al die mooie details. Wat heeft Logan daar veel te zien. Helemaal top.
    Charlotte, jullie hebben echt eer van je werk.
    En nu op naar de baby kamer ;-)

    BeantwoordenVerwijderen