zaterdag 18 augustus 2012

Iedereen soep?

Grote kom soep voor mij
Als het zo warm is heb ik weinig trek in eten, en Ronja eet dan helemaal niets. Voor een dagje maakt dat niet uit, maar duurt het langer dan moet er toch echt iets gebeuren!

Zodoende maakte ik gisteren een grote pan soep, gewoon van wat ik in huis had: een pot bouillon met vlees erin, een kleine pot jonge kapucijners, 2 rode uien, een rode paprika. En een zakje Honig rundvlees soep, plus extra vermicelli. En wat extra zout, want dat hebben we allemaal nodig met deze hitte ;-)

Soep met hondebrokjes
Ronja's brokjes blijven gewoon staan met dit weer, behalve... als er flink wat soep overheen gaat. De etensbak was nu binnen een paar minuten leeg :-)

Poezensoep
Cosmo en Breezer hebben ook de hele bak leeg gegeten (jawel, zelfs dat grote stuk paprika!), er lagen alleen nog een paar kapucijners in. Zij eten altijd wel goed, en zout is eigenlijk helemaal niet goed voor poezen-nieren, maar als het zo warm is kan het geen kwaad, denk ik. En ze vinden mijn zelfgemaakte soep altijd wel heel erg lekker ;-)

Zo is het net een restaurant keuken :-D
Vanavond eten we samen de pan leeg, en morgen maar zien wat ik dan weer verzin, om alle huisgenoten inclusief mezelf toch goed te laten eten, met dit weer.

2 opmerkingen:

  1. dat heeft Logan geproefd Logan bij oma was bij de zwembad. dat is ook heel heet. (smak smak)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha ja eten doet ie al net zo graag als z'n oom Rick :-D

    BeantwoordenVerwijderen