vrijdag 5 april 2013

Spelen bij Oma

Voor het eerst bij oma op de vloer spelen :-)
 
Oma heeft allemaal speelgoed dat we thuis niet hebben!

Ieder zijn eigen speelgoed :-D

Ronja rust even uit: wat een werk om al m'n lievelingsmensen vlak bij elkaar te houden! Dan lopen er weer een paar naar de keuken, en dan weer kruipt er eentje naar de andere kant van de kamer, pfff


Samen spelen?

Even een hapje proeven van dat mooie kleed van oma :-D

Kijk es hoe goed ik al kan zitten! Nu oefen ik met zelf gaan staan, en dat duurt echt niet lang meer!

Oom Rick zijn oude (bijna 30 jaar!) kiepwagen doet het nog best


Oma kocht laatst voor een prikkie een tas vol auto's. Logan krijgt er nu en dan eentje van, en je ziet hier hoe blij hij er dan mee is! Zijn mama soms iets minder... "Die mevrouw zei dat deze auto het prima doet, er hoeven alleen nieuwe batterijen in". Thuis deed papa dat even voor hem, waarna mama me sms-te: Nou die politieauto doet het. En hoe!!! Alsof er een echte politieauto in de kamer staat met loeiende sirene aan! (gniffel, hahahaha)

Maar als moderne kids zijnde speel je thuis natuurlijk ook graag met een tablet ;-)

9 opmerkingen:

 1. Leuk blogje :)

  En fijn dat de reacties weer zichtbaar zijn :O Keek toch vaak of er nog iets nieuws was en nu eigenlijk niet meer omdat ik dan alle posts bijlangs moest..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dus je had deze in de verhuur? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Anoniem, jullie zijn met velen, wil je aub in elk geval bv je voorletter erbij zetten als je een reactie plaatst? Ik kan soms wel zien aan de manier van schrijven wie het is, maar lang niet altijd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, dochter en ik vroegen het ons gewoon af, wat dat betekende, tot mij ineens een lichtje op ging ;-) En nee, deze is niet te huur vrees ik... veel te kostbaar! :-D

  BeantwoordenVerwijderen