donderdag 10 oktober 2013

Gekleurd Grijs


 
'Gekleurd Grijs'  bij de Collectie Brands. Samen 'Veenmonsters' maken.........
Ook u wordt uitgenodigd voor woensdag 23 oktober en/of zaterdag 2 november (aanvang 13.00 uur). U kunt in het museum van de Collectie Brands aan de Herenstreek 11 in Nieuw-Dordrecht nieuwe kunst maken van oude voorwerpen en grondstoffen. Samen met uw vriend of vriendin, met senioren, familieleden, dorpsgenoten en scholieren. Grootouders met kleinkinderen, ouders met kinderen, u bent allemaal welkom. De activiteit is mede mogelijk gemaakt door het fonds 'Gekleurd Grijs'. Kosten voor deelname:  € 7,50. Reserveren is gewenst (0591-393400) of via de mail. Vol is vol!
De entreeprijs is inclusief een rondleiding in ons prachtige museum en een bezoek aan de expositie van Jannie Jalving. Bovendien zijn alle materialen gratis. 
      
Veenmonsters maken bij de Collectie Brands
U denkt misschien wat moet ik me voorstellen bij het maken van 'Veenmonsters' en kan ik dat eigenlijk wel? Natuurlijk! U wordt o.a. geadviseerd en bijgestaan door Elsbeth van Beilen van atelier Abel uit Emmen. Zeer creatieve mensen en om u een indruk te geven van de mogelijkheden hieronder een collage met voorbeelden. Kunstwerken vervaardigd door mensen zoals u..... 
Een heuse expositie waard!
U doet mee en u maakt een blijvende herinnering tijdens "Gekleurd Grijs'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten