zaterdag 30 november 2013

Een eigen huis!


En gisteren, 29 november, kregen zoon en zijn lief dan eindelijk de sleutels van hun eerste eigen huis! Na heel wat verhuizingen, sinds hij op z'n 17e het ouderlijk huis uit ging om in Den Haag op een kamer te gaan wonen, zijn ze nu samen de heel erg trotse eigenaars van een prachtig huis, op een heel mooie locatie, in Borne!


Direct vandaag al reden dochterlief, kleinzoon en ik naar Borne om hun nieuwe huis te komen bewonderen. Ik ben al dagen snipverkouden dus ik deed niet zo heel veel, behalve me met kleinzoon bezig houden en afgescheurd behang in vuilniszakken doen, en nu en dan koffie zetten.

Hun eigen voordeur
Toen er boven even erg veel lawaai gemaakt ging worden (waar kleinzoon niet tegen kan), gingen we een eindje wandelen. Zoonlief wees ons: recht tegenover ons dat pad volgen, en dan kom je 2 mooie vijvers tegen. En jawel, al snel vonden we de eerste. Logan: dit is level 1 oma! En toen we ook de tweede vijver zagen: nu zijn we al op level 2! Van wie zou ie dat nu hebben...


Het huis heeft 3 verdiepingen en heel veel ruimte. Plaats genoeg voor o.a. een speciale game-kamer voor zoon, en een danszolder voor schoondochter. Maar eerst moet er geklust worden...

Logan scheurt behang in ome Rick en tante Noor's nieuwe huis. En nee, die jaren '70 bruine vloertegels willen ze ook niet houden ;-)
Een winkelcentrum dichtbij. En er zijn hier vlakbij ook 2 basisscholen mam, op loopafstand! Maar waarom dat hem nu interesseert??? Ze zijn toch allebei allang van school af? :-D

Supertrots zijn ze, en met recht!
Als dingen slopen al van kleins af aan je hobby is, wat doe je dan als je eindelijk je eigen huis bezit? Juist, de volgende dag gelijk al met een grote hamer een kastenwand uit een slaapkamer beuken :-)

Eindelijk es dingen in huis slopen zonder dat je er straf voor krijgt, lol

Bijschrift toevoegen
Als creativiteit in je genen zit... dan vind je in de garage een eind touw, en je hebt nog ergens het deurslot van een auto liggen: een prima haak om emmers met puin aan naar beneden te laten zakken :-)

Hopelijk laat ie de buitenmuren wel staan...

Schoondochter en dochter gaan samen het behang te lijf

Logan: Dat is het aanrecht. Noortje: Ja, dat is mijn plek

Moegewerkt, dus dan maar voor opzichter spelen, of "leider" zoals hij het zelf noemde :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten