zaterdag 31 januari 2015

Genieten!
Daar was ik echt wel weer eens aan toe, een heerlijke avond uit. Erg veel lachen, genieten, bijpraten, en gezelligheid met een groepje vrienden :-D Omdat de vrienden allemaal met z'n tweetjes waren, had ik dochterlief meegenomen als mijn "partner". Ook wel handig omdat zij toch mijn auto heeft, dus zij was ook mijn chauffeur :-)

Het "voorgerecht" dat Karin en ik samen deelden
We waren bij Bistro 2.53 in Emmen. Die hebben een keurmerk van Rob Geus, en staan bekend om hun heerlijke eten, en om de lange wachttijden. We hebben dan ook 4 uur lang (!!!) aan tafel gezeten! 


Tussendoor nu en dan even naar buiten toe, waar in de sneeuw een afdakje is met lekkere lounchebanken eronder en een vuurtje. Zoiets zou ook heel fijn zijn voor in de tuin, lekker met een boek en een kop koffie bij zo'n vuurtje lounchen :-)
Mijn hoofdgerecht: mixed grill met gegrilde courgettes en jachtsaus
Om half 12 gingen we weer op huis aan. Dochter moest om 8 uur alweer met Logan bij zwemles zijn!

Aardbeien Stroganoff was mijn toetje: hemels zalig!

Thuis heb ik het nog wat later gemaakt, na zo'n avond ga je toch niet gelijk naar bed toe. En dus daarna heerlijk lang uitslapen, zonder de wekker te zetten. En dan word je 's ochtends om 11 uur zó wakker gemaakt:


Logan had steenkoude handjes na zijn zwemles, dus die kwam heerlijk even opwarmen in oma's bed. En dat vond oma helemaal niet erg :-D

En dan ligt er zomaar een knappe vent in mijn bed!


Bijschrift toevoegen

1 opmerking: