vrijdag 24 juli 2015

Jade 3 jaar!

Onvoorstelbaar dat ze nu al weer 3 jaar is!
Gisteren werd onze stoere prinses 3 jaar! En toen kwam er natuurlijk ook al bezoek (en cadeautjes!), maar morgen is pas haar echte feestje :-)

Het ingepakte grote cadeau van mama, papa en oma :-D
Een maand voor haar verjaardag zei ik tegen haar mama dat ik wel een cadeau wist waar ze enorm blij mee zou zijn, maar het was me net iets te duur. Haar mama zei toen dat zij precies hetzelfde cadeau al bedacht had, en ook zij vond het te duur. Maar allebei vonden we dit dus echt hét ultieme cadeautje voor onze lieve wildebras, en dus hebben we toen maar samen gedaan ;-)

Eerst uitpakken...     

En dan een heleboel vreugdesprongetjes!
Maar het moest natuurlijk wel veilig zijn! Een trampoline staat best hoog, en een veiligheidsnet eromheen kost nog eens 60 euro extra. Op de website stond echter dat hij ook in kan worden gegraven, en dat leek ons wel zo veilig ;-) 

Vorige week vrijdag zijn haar papa en ome Rick de hele dag aan het graven geweest. Tegen de kinderen zeiden ze dat daar een appelboom zou komen, lol. De grond konden ze kwijt op de boerderij van ome Jelke want het was nogal een kuil geworden! Maar zo blij als ze is met haar grote cadeau was het alle moeite zeker wel waard! Papa: de trampoline kreeg ze van jullie, en de kuil van mij :-)


Van tante Nynke kreeg ze een sieradenkistje, een kaptafeltje voor aan de muur en een heleboel haarspulletjes. Omdat haar mama geen föhn of krultang bezit behoefde dat nog wel enige uitleg van haar tante ;-)

Ze liep gisteren de hele dag "Lang zal ze leven" te zingen...

Haartjes mooi maken! Oma maakt vaak een vlecht in haar haar, en dat vindt ze geweldig. Als haar mama me niet had gewaarschuwd was ik zó met mijn "mooie haartjes" naar de Jumbo en dan naar huis gegaan, lol! Op "mijn" haarspeldje staat "Sweet" :-D

Af en toe vroeg ze: Mama, ben ik nu nog steeds jarig? Kennelijk bevalt het jarig zijn haar wel :-D

Roodkapje is ze helemaal weg van, van andere oma kreeg ze een complete Roodkapje outfit voor Baby. Ook heeft ze een Roodkapje dekbedovertrek gekregen!
Baby lag op de trampoline toen ze honger kreeg. Ik zag Jade druk bezig uit de speelgoedkist een bordje en een beker te zoeken. De beker werd gevuld in het zwembad, en toen... lag er zomaar ineens allemaal water op de trampoline. Quote van de dag: "Mama, Baby heeft geknoeid!" :-D

Van grote broer Logan en overoma Beppe samen kreeg ze een compleet pretpark van Playmobiel, waar ze ook erg graag mee speelt, terwijl haar broer daar nooit naar om keek, die is veel meer van de Lego.
Alle cadeautjes van haar verjaardag, behalve de trampoline want die paste niet op de tafel :-) En dan is zaterdag haar officiële feestje nog!

4 opmerkingen:

 1. Hier dan nog meer dan 100 plaatjes van Roodkapje, die oma haar maar eens op haar scherm moet tonen:
  https://www.flickr.com/photos/demolen/sets/72157626578069809

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is haar ultieme favoriet: https://www.youtube.com/watch?v=sHhCO7KDTWI

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verhip, die ken ik:
  https://groninganus.wordpress.com/2011/08/07/waar-is-oma-waar-is-de-jager/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha geweldig verhaal! Die heb ik toen kennelijk gemist. Reageren bij jou kan ik niet meer dus dan maar even zo ;-) (en gedeeld op Facebook, dan weet je waar het van komt als je ineens extra veel hits krijgt)

   Verwijderen