vrijdag 20 april 2018

Als er een deur dicht gaat, gaat er ergens anders weer een open


Vanmiddag samen met dochterlief en Jade mijn spullen (telefoon, laptop, sleutel, enz) teruggebracht naar Zwolle, en afscheid van een paar mensen genomen. Niet van m'n "baas", want daar hou ik natuurlijk gewoon contact mee 😥


De vaststellingsovereenkomst is getekend, alles is nu geregeld. Tot 1 juni ben ik nog in dienst, nu zien of ik voor die tijd weer een andere, graag net zo leuke! baan vind, of niet... Ik ben vrijgesteld van werk, dus ik heb nu alle tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe baan, en om te genieten van een zee aan vrije tijd.

het was een fijne werkplek, ik ga het wel missen :-(
Ik ga wel zien wat voor deur er nu weer open gaat. In elk geval is dit hoofdstuk afgesloten, ik heb er 4,5 jaar met ontzettend veel plezier gewerkt, en nu maar weer verder 😉

3 opmerkingen:

  1. Dat is heftig nieuws. Vandaar dat je zoveel tijd hebt. Nog wel op zoek naar iets in de buurt? Het is wel een goede tijd (best veul vacatures)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoeft niet eens in de buurt te zijn, max is Zwolle, Assen, Groningen, en dan natuurlijk ook bv Meppel en Hoogeveen. Nadeel is wel dat ik over 2 weken 60 word... :-( Stomme herstructurering, ik was er graag tot mijn pensioen blijven werken!

    BeantwoordenVerwijderen