zaterdag 5 mei 2018

Monsterdoos mei 2018

2x per jaar kun je een Monsterdoos bestellen. Voor € 12,95 (dat is inclusief verzendkosten) krijg je dan een zware doos tot de nok toe gevuld met boodschappen ter waarde van minstens 40 euro. Veel nieuwe dingen om te proberen (monsters), of nieuwe smaken van bestaande boodschappen. Ontzettend leuk om uit te pakken, het is net een kerstpakket 😀Je betaalt gelijk bij het bestellen, en dan heb je hem doorgaans binnen een week in huis. Hier kwam ie vanochtend aan, en hij is weer geweldig mooi gevuld!  En zo 3 dagen voor mijn verjaardag komt ie ook nog eens goed van pas, want stel dat iemand een pilsje 0.0 wil? Drinkpakjes voor de kleinkids, diptoastjes, en ander lekkers.Het 8-pack koetjesrepen gaat pas open als ik de bijbehorende meelkoekjes gekocht heb: niets lekkerder dan 2 biscuitjes met een stuk koetjesreep ertussen! 😋

Er zitten ook altijd een paar tijdschriften bij, een stapeltje kortingbonnen en folders. De doos kunnen kinderen altijd iets mee knutselen, net als met de kleur- of knutselplaatjes die er ook altijd in zitten. Plus een klein speelgoedje, en deze keer (blij mee!) een erg leuk winkelwagenmuntje met Monster himself erop 😊Deze keer kunnen ze van de doos een poppenkast maken, en de kleurplaatjes die erbij zitten kunnen ze daar ook bij gebruiken. Als je dan op Facebook met Monsterdoos een video deelt van je poppenkast maak je kans op een doos gratis.

Die € 12,95 haal je er sowieso altijd dik uit, en als er iets in zit dat je niet lust of gebruiken kunt dan is weggeven ook leuk, of ruilen met een andere Monsterdoosbesteller in je omgeving.

Ook eentje bestellen? Klik dan HIEROP!

PS: als 10 mensen deze link gebruiken om er eentje te bestellen krijg ik een doos gratis 😚

Geen opmerkingen:

Een reactie posten