woensdag 26 mei 2010

Welkom allemaal !!!

Na meer dan 6 jaar bij web-log, voel ik mij daar na de laatste "update" echt niet meer thuis, helaas! De vorige was al heel vervelend, toen o.a. de smilies verdwenen, en alle foto's die ik er tot dan toe op had gezet, ineens veel te groot werden weergegeven. Maar deze laatste "vernieuwing" was me echt te erg. 


Jullie hebben vast al gemerkt dat ik de laatste tijd niet meer blogde, de lol was er daar gewoon af. Na wat rondkijken en zoeken op internet, kwam ik zo bij Blogger terecht. Het ziet er allemaal leuk uit hier, alles is eenvoudig te begrijpen en met duidelijke uitleg, en alles wat bij web-log niet meer kan, kan hier gewoon wel. En meer! 


Ik hoop dat jullie me vanaf nu hier gezellig komen opzoeken, en een eventuele link naar mijn blog graag veranderen nu. Al mijn oude berichten blijven natuurlijk gewoon staan op http://aragog.web-log, om nog eens na te lezen. 


Het is hier natuurlijk nog wel een beetje in aanbouw, maar ik ben hier al 2 dagen bezig het zo in te richten dat het alvast wat naar mijn zin is. En de rest komt vanzelf ;-)

16 opmerkingen:

 1. Zwaai zwaai :-)

  Niet leuk, zo gedwongen verhuizen maar ik voel me ook meer thuis bij blogger dan bij weblog. Eenmalig zal ik reageren met mijn echte profiel, maar verder ga ik weer als jeweetwelwiezwaait :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig dat jij ook met me bent meeverhuisd, en dat er maar velen mogen volgen :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nu ben ik 2 mensjes hoe kan dat? Die met mijn volle naam moet weg dat wil ik niet :S dit account is nu wel goed maar snap niks van die andere wat dat is lol

  Maar leuk hoor je nieuwe blog ;) ben echt blij dat je verhuisd bent merk nu al dat je er meer plezier in hebt zoveel blogs al in 1 dag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ aragog
  Ik zat sinds maart 2005 op weblog en ben al in augustus 2006 verhuisd naar blogger. Ik zat toen nog wel te dubben over punt, maar ik ben blij met mijn keuze destijds.

  Ondertussen kun je steeds meer, je moet alleen af en toe de tutorials lezen. En ondertussen is de help ook steeds meer in het NL, hoewel de stukjes in het engels voor jou ook geen probleem zullen zijn denk ik zo.....;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb al heel wat gadgets gevonden zoals je ziet :-) Gisteren belde dochter dat ze het rijtje laatste reacties zo miste. Ze zat realtime mee te kijken terwijl ik daar een gadget voor plaatste, lol.
  Wat ik nu dringend zoek, is hoe ik de grijze zijkanten kan veranderen, liefst met een eigen (seizoens-)foto als achtergrond erachter...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is een tikkie moeilijker; je moet dat met HTML in het sjabloon doen. Er zijn mensen die met genoegen gratis een ontwerp voor je maken, maar ik heb zo'n idee dat jij het leuker vindt om het zelf te doen..... Ik ga volgende week weer aan de slag met de lay-out van een blog, als ik het dan tegenkom (en hier nog geen fotoachtergrond zie ;-)zal ik het wel even melden/mailen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. helemaal niet zon gek idee om te gaan verhuizen. Ik ergerde me ook al heel lang aan weblog, heb nu ook al maanden niks meer geblogd :P Misschien dat ik me ook maar eens met blogspot moet gaan verdiepen. Maar ik volg je hier ook hoor :D

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Christina: Graag!!!
  En als je daar dan ook nog tegenkomt hoe ik mijn kopfoto op het juiste formaat kan krijgen, en precies midden boven m'n weblog... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Sabine: Doen meid!!! Ik ben 2 dagen bezig geweest alles uit te vinden hier, maar heb spijt dat ik dit niet al veel eerder gedaan heb !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mam waar is je fotootje geblijft? :O

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Welk fotootje? (hihihihi)
  Ik had picasa gedownload, en daar stond ie 3x, alle 3x als blogfoto, dus heb ik er toen maar 2 weggegooid... kennelijk zat daar de verkeerde bij, lol.

  BeantwoordenVerwijderen