donderdag 29 juli 2010

Volle Agenda

Nu meneer al 3,5 maand oud is, is hij al heel veel wakker. Klaar om de wijde wereld te verkennen! Zo is hij begonnen met vriendjes maken. Hier is zijn grote vriendin bij hem op bezoek: Noa van 2,5. Hij mocht ook even bij haar op schoot, maar met zijn 7 kilo is dat best zwaar voor een peutermeisje. Na een paar minuten begonnen ze samen te kapseizen, maar desgevraagd zei Noa, met een rood hoofd van inspanning: Logan is niet zwaar :-)

Gisteren ben ik weer langs geweest. Toen ik aankwam stond ie met mama onder de douche. Dat vindt ie schitterend en kan dan ook best meer dan een kwartier duren! Ik heb het kletsnatte jongetje van haar overgenomen en hem lekker afgedroogd, ingesmeerd en aangekleed, terwijl mama zichzelf aankleedde. Daarna hebben we een eind gelopen, met oma natuurlijk achter de kinderwagen! Hij bleef maar wakker, wat spelen met de beestjes die boven hem bungelden en praten (hij zegt nu ook al mamamama) en lachen... tegen iedereen, ook tegen wildvreemden die even wilden kijken, tis wel een charmeurtje :-)
Was hij gisteren vrijwel de hele dag wakker (daardoor slaapt ie al wel 10 uur per nacht door!), vandaag ligt ie zowat in coma, bek-af. Want hij had vanochtend zijn allereerste zwemles! Noa's mama was mee, want die heeft al ervaring met babyzwemmen. Hij vond het geweldig en genoot er echt van. Lekker zingen en spelen in het golfslagbad met 5 andere kindjes en hun mama's. Toen hij na 20 minuten wat begon te protesteren hebben ze nog even in een bubbelbad gezeten, maar daar viel hij al in slaap, lol.

Iedere week mag er iemand mee met babyzwemmen, naast z'n mama. Volgende week is het papa zijn beurt, en de week erna mag oma mee! Dat duurt nog 2 hele weken, maar ik verheug me er nu al op :-D

Stoere sportschoenen aan ;-)

1 opmerking: