dinsdag 3 augustus 2010

Foto door ome Henk gemaakt!

Mijn Samsung Wave vinden ze allebei een wonder van een apparaat. Het is ook net een computer op zakformaat, vooral nu hij eindelijk verbinding heeft met m'n pc. Tante Siet is er zo weg van, dat ome Henk al een paar keer gezegd heeft dat ze er zelf ook maar eentje moet kopen. Ze is heel handig met haar computer, dus dat zou haar ook vast wel lukken!

Toen ik een foto had gemaakt van ome Henk die zat te eten, zei hij: Die staat morgen zeker ook weer op de tv? Aragog: Nee hoor, daar staat ie nu al, als jullie thuiskomen staat ie al op de computer, want ik heb hem zojuist naar mijn weblog gemaild. 


Toen liet ik zien hoe ik een foto van tante Siet hierheen mailde. En gaf oom Henk mijn mobieltje, om er zelf eens een foto mee te maken. Het duurde eventjes voor hij door had dat hij hem niet moest omdraaien met het beeldscherm naar ons toe. Ik heb hem laten zien dat de lens aan de achterkant zit, en dat hij dan op het beeldscherm kan zien wat hij fotografeert. En jawel... hierboven de allereerste foto die ome Henk maakte met een mobiele telefoon.

Het was wel erg lachen voor het lukte (zie de foto). Nu moet ie nog leren om ons er wat dunner op te krijgen, want we vonden allebei dat we op zijn foto veel dikker lijken dan we in werkelijkheid zijn!

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto Sjouwke en wat lijk je toch op je tante Siet. Volgens mij een hele gezellige tante. Ben best een beetje jaloers op zo'n tante en oom.
    Gr. Marianne Pleij

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja Marianne, ik ben dan ook heel erg zuinig op ze hoor ;-)

    Siet is een jongere zus van mijn moeder, ik gebruik ze een beetje als mijn pleegouders, lol.

    BeantwoordenVerwijderen