dinsdag 30 november 2010

Soepstengel


Zou oma er al aan komen?


Hij kijkt wel een beetje boos, misschien had ie me al veel eerder verwacht, hihi.


Altijd maar gewoon eten wordt ook best saai, dus nu is het snoepen erbij gekomen! Elke middag smikkelt ie nu helemaal zelf een lekkere soepstengel op. Geweldig om te zien hoe ie het daar druk mee heeft :-D


Oma ook een hapje? Zelfs zijn speen deelt ie met je als ie je lief vindt!


Meestal blijven er 2 stukjes over, allebei precies zo groot als zijn vuistjes. Want hoe kun je die stukjes nu opeten als ze helemaal stijf in je knuistjes geklemd zitten?

En: Zitten kan ie nu als de beste, gewoon zelf, helemaal los. Wel een uur, of nog langer, achter mekaar. Kruipen probeert ie nieteens, we denken dat ie dat misschien wel overslaat, want op zijn buik liggen vindt ie nog altijd erg vervelend. Het leukste is op de grond zitten spelen met zijn blokkendoos.

Maar... Zondag speelde Logan in de box, terwijl papa en mama in de keuken stonden af te wassen. En toen zei papa tegen mama: moet je nu eens kijken! Hij stond in de box, had zichzelf aan de spijlen omhoog getrokken! Dat probeerde hij al een paar dagen, maar dan kwam alleen zijn pamper een stukje los van de grond.

Als dat staan net zo snel gaat als het zitten: in een paar weken tijd van heel even wiebelig los zitten naar stevig zelf een uur zitten... En hij oefent al maanden met staan dansen op je schoot, en natuurlijk springen en dansen in de bouncer. Daar worden kleine babybeentjes ook heel sterk van!

Helaas heb ik geen foto van het staan in de box, maar ik heb er gisteren wel een filmpje van gezien :-D

1 opmerking:

  1. Wat leuk joh, wat is het toch een schat :-)))

    BeantwoordenVerwijderen