zondag 28 november 2010

Koud he !!!


Volgens Tam is sleetje rijden in Nederland niks aan, vergeleken met Schotland, omdat wij hier geen heuvels hebben. En dus heb ik vanmiddag maar wat foto's gemaakt van de heuvels in het park achter mijn huis, om te laten zien dat kleinzoon ook heus wel van heuvels af kan glijden, met de slee die nog van zijn oom en zijn mama geweest is. Die staat hier al voor hem klaar voor als er morgen sneeuw valt ;-)


Ik heb vanmiddag een heerlijke lange wandeling gemaakt. Goed ingepakt natuurlijk, want zelfs met de zon erbij kwam de temperatuur hier vandaag niet boven het vriespunt uit. Maar het was droog, en de zon scheen. Er ligt nog geen sneeuw hier, het wit op de foto's is dus vorst, want de afgelopen nachten was het hier flink mistig.


En dit is helemaal gaaf natuurlijk: een heuvel met een glijbaan erop!

AnneRie vroeg me of ik dit jaar weer met haar mee op cruise wou naar Newcastle. Om diverse redenen heb ik nee gezegd, want dit jaar komt het me even niet uit. Nu ben ik daar best blij om. In de UK is het de vroegste winter sinds vele jaren, er ligt daar overal al enorm veel sneeuw en het is er extreem koud. De voetbalwedstrijd van Glasgow Rangers vandaag is uitgesteld omdat het veld niet bespeelbaar was, terwijl dat zelfs vloerverwarming heeft... Vorig jaar moest ik hals-over-kop terug naar huis rijden, om de verwachte sneeuw hier voor te zijn, en dit jaar lijkt het dus nog erger te zijn/worden :-(

2 opmerkingen:

  1. nu nog sneeuw :)

    donderdag word t overdag -8 :O dus denk dat we dit jaar wel sneeuw krijgen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij hebben wel sneeuw, jullie intussen ook zie ik.

    BeantwoordenVerwijderen