zondag 26 december 2010

1e Kerstdag vervolg

Ja Gelkinghe, uiteindelijk ben ik zowel heen als terug met de taxi gegaan. Dochterlief had genoeg van het wachten en gedoe, en heeft er toen gewoon maar eentje besteld. De heenreis was 16 euro, terug 15 euro. Zelfde bedrijf, zelfde afstand, hhmm. Dubbel tarief want kerst, maar zoals zij zei: Het is maar eenmaal per jaar kerst... En voor kleinzoon zelfs zijn eerste Kerst! Zelfs zijn box was versierd met kerstballen: die van Disney van C1000 van vorig jaar. Ook de kerstboom mag ie gewoon aankomen, want allemaal plastic ballen. Ook best handig met 2 poezen in huis ;-)

Om 3 uur was ik er dan eindelijk. Lekker veel geknuffeld en gespeeld met kleinzoon, die ik ook alweer ruim een week niet gezien had. Natuurlijk had ie zijn kerstvestje aan (foto volgt nog). Hij begon meteen te lachen toen ik binnenkwam, geweldig! Ben nu begonnen hem Oma te leren zeggen :-)

Zoals elk jaar hadden we onze traditionele kaasfondue (blijft lekker!). Voor wij gingen eten had kleinzoon z'n eten al op: De laatste tijd begint ie na een paar hapjes warme maaltijd te huilen en vervelend te doen. Na het stillen van de ergste honger heeft ie alleen nog maar interesse in zijn toetje: yoghurt. Het opvoeden is nu dus echt begonnen, lol.

Daarna was ik als publiek aanwezig bij zijn dagelijkse badsessie, waarbij dochterlief hem zoveel mogelijk stimuleerde om te spetteren, en dan vooral richting oma. Zijzelf had haar sweater uitgedaan, en stond op blote voeten, tsss....

Tegen 11 uur belde dochter een taxi om mij terug naar huis te krijgen, en ook dat lukte: deze was er binnen een kwartier. Ontzettend fijn dat ik toch nog met Kerst naar ze toe kon, maar volgend jaar toch maar liever weer zelf rijden!

2 opmerkingen:

  1. Ja echt wel! De taxi was duur maar was het ook wel waard. Ik wacht alleen nog steeds op jullie kerstkaart...

    BeantwoordenVerwijderen