donderdag 6 januari 2011

Dwerg Keesje


Deze foto's zijn vanmiddag gemaakt met mijn mobieltje. Ze is hier nog wat nat, want net weer thuis van de eerste echte wandeling in haar hele leventje, en dan nog wel in de regen :-D


Toen ze net een paar uurtjes "thuis" was, is buurvrouw met mij naar Jumper gereden, waar we een halsband + riem voor haar kochten, voer, wat speeltjes, en een kam (een borstel moet nog). Ik heb 2 hondenmanden in de schuur, maar nu ligt ze heerlijk op de bank te slapen, en vannacht mag ze met mij mee naar bed. 

Eten- plus drinkbakje kreeg ik van buurvrouw. Ze werd afgeleverd zonder eten of wat ook, en toen we het eten voor haar klaar zetten begon ze er meteen aan, en met smaak :-)


Toen we thuiskwamen van Jumper, zaten dochter & co al in mijn huisje, natuurlijk brandnieuwsgierig naar de nieuwste aanwinst in de familie! Dochter had Hondje al op schoot, en ze deed de hele middag haar uiterste best om vriendjes met haar te worden, wat al aardig goed gelukt is (zie de foto's). Ze wou het Hondje zelf wel hebben, maar toen ik vroeg Ruilen? Jij hondje, en ik Logan? zei ze helaas nee (lol).


Zo bij dochterlief op schoot krijg je wel een beter beeld van hoe klein Hondje is. Ze groeit natuurlijk nog wel een beetje, maar niet heel veel meer, met 5 maanden. Ze past dus prima in het mandje voorop m'n fiets, voor lekkere tochtjes aankomende zomer :-) 


Blij dat ik nog eventjes alle dagen thuis ben, vanwege mijn arm. Zodat ik nu alle tijd heb om aan haar te wennen, en zij aan mij. En haar te leren wandelen, meegaan in de auto, enz. 


Had ze vanochtend nog steeds haar staartje tussen haar benen, vanmiddag stond die meest al als een mooie krul omhoog, zoals het hoort :-D

5 opmerkingen:

 1. Aaah wat lief. Familie van je andere 'kleinkind?' Of heb ik nou helemaal niet op zitten letten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, dit hondje woonde al in Emmen, maar had dringend een nieuw huisje nodig! Zomaar per ongeluk tegengekomen, net toen ik zeker wist wat voor ras ik graag wilde hebben, en vreesde dat dat qua afstand en financiƫn nooit zou lukken... We zijn volgens mij dus gewoon voorbestemd voor elkaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben blij voor jullie allebei. Ik ga over een naam nadenken, maar dat deel ik wel mee in je andere blog over dit onderwerp. Misschien delen jullie wel een beschermengel dat je elkaar ontmoet hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ron Robert Schuman (ha ha)18 januari 2011 om 19:55

  Sjouwke, je hebt me overtuigd. Het blaft, dus is het een hond. Hopelijk is ie die grotere poezen van jou op de grond de baas. :)

  BeantwoordenVerwijderen