maandag 4 april 2011

in April...

Op deze dag, 4 april, werd mijn vader geboren, in 1920 te Mensingeweer. Mijn kinderen waren nog heel erg klein toen hij overleed, dus die herinneren zich hem helaas amper (of niet). Maar 4 april blijft voor mij altijd een heel speciale dag ;-)

Mijn broer zijn jongste, David, werd gisteren 3 april alweer 3 jaar oud.

Lente = kikkerdril tussen de dotters!
... leggen alle kikkers een ei (of 2 miljoen ...) Tussen de dotterbloemen, zoals elk jaar, liggen nu ineens weer duizenden kikkereitjes. De dotter bloeit ook al, hoewel je op deze foto alleen maar wat nog dichte knoppen ziet.

De Prunus naast de loods staat weer in bloei :-)

Poolse kabouter op Varken (= het poolse nationale vlees): Gisteren gekregen van zoonlief
Zoon vroeg gisteren of ik zijn oude metalen kruiwagentje nog heb? Ja zeker! En ik liet hem het conifeertje bij de voordeur zien: Die staat in de bak van zijn oude speelgoed kruiwagen! Het onderstel is allang vergaan (na 27 jaar), en de bak nu ook bijna: de bodem is totaal weg, de conifeer groeit dwars door de bodem en de klinkers heen de grond in ;-)

De eerste mini crocusjes bloeien :-D
Op aanraden van Caro had ik een hele hoop bolletjes in bakken geplant. Door mijn gebroken elleboog waren ze nog steeds niet in de tuin gepoot in februari. Nu 2 maanden later groeien ze als "kool", en de allereerste crocusjes staan al in bloei. In het midden van deze bak staan mini narcisjes, ik hoop dat die straks precies met Pasen bloeien !!!

1 opmerking:

  1. Sorry mam helemaal vergeten :( had het nog opgeschreven maar heb een vreselijk drukke/overwelmende dag gehad.

    Ga nu slapen, praten morgen wel ;)

    kus

    BeantwoordenVerwijderen