zondag 10 juli 2011

Uitverkoop

Gister was het heel hectisch op het werk, maar dan vliegt de tijd ook wel om! De bedoeling was dat dinsdag alle tanks leeg zijn, maar 2 soorten waren gistermiddag al op. We hadden namelijk grote borden staan dat we 10 cent extra korting gaven op alle brandstoffen, bovenop de normale 6 cent die we altijd al geven, en ook de prijzen op het grote prijzenbord aan de straat waren aangepast.

En toen was het mond-tot-mond reclame: mensen kwamen tanken, en kwamen even later terug met de auto van partner of kind. Een scootertje tankte, en even later stonden er 20 scootertjes: die had het vast getwittert, lol. Jongens die naast hun scooter ook nog lege colaflessen volgooiden, als voorraadje. Mensen die jerrycans kwamen voltanken, enz.

En toen de euro loodvrij op was telkens naar buiten lopen om te zeggen dat men nu net zo goed V-power kon tanken. Dat is altijd duurder dan euro 95, maar nu was zelfs de V-power bij ons nog goedkoper dan de gewone benzine bij onbemande pompen. De klanten waren er blij mee, en vonden dat we deze prijzen wel altijd aan konden houden, lol.

Tussendoor was er een probleem met het alarm dat ineens af ging. Tot het beveiligingsbedrijf er was om dat te verhelpen stond ik in een oorverdovend gepiep, terwijl het toch al zo druk was. De laatste paar uurtjes kwam de eigenaar gezellig meehelpen, want de shop bijvullen kwam ik gister echt niet zelf aan toe...

Als ik volgend weekend weer werk doen de pompen het weer normaal, maar dan is het wennen aan het nieuwe touchscreen kassasysteem waar we laatst in Ridderkerk die cursus voor hadden, en het nieuwe pinnen. Aangezien de pomp toch een paar dagen dicht moet komende week, wordt dat dan ook gelijk allemaal ge├»nstalleerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten