vrijdag 2 september 2011

DRINGEND GEZOCHT !!!


Wie weet waar er ergens warme slofjes maat 24/25 te koop zijn?

Kom je ze toevallig ergens in een winkel tegen, of online, dan graag als reactie hieronder zetten waar (welke winkel), want dochter heeft alles hier in de wijde omgeving al afgezocht en kan ze nergens vinden:

*quote* nergens te krijgen, stopt bij 21 en gaat verder bij 27 - alsof dreumessen geen warme voetjes mogen hebben... :-( *unquote*

15 opmerkingen:

 1. Hier http://www.scapino.nl/producten/842/kinderen/schoenen/pantoffels/ zitten best wel stoere sloffen bij in de juiste maat.

  Nog niet in alle winkels ligt de wintercollectie volop, misschien dat er daarom geen goede sloffen te koop zijn? Ik zoek zelf mijn sloffen altijd rond dierendag, dan zijn ze er volop. Als ik rond sinterklaas zoek zijn er wel grappige, maar zijn ze ook veel duurder. En na kerst is het moeilijk omdat ze uitverkocht zijn.

  Het is net als met pepernoten: ze zijn er wel hier en daar maar het is nog te vroeg. Zullen we dat ook eens tegen het weer zeggen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schoenenreus en scapino enzo zijn hier al volgeladen met sloffen.

  Hele lieve schattige baby slofjes en stoere Kids sloffen. Ook voor volwassenen zat keuze. Maar NIET voor een dreumes :S ja mevrouw t is ook veel te vroeg voor sloffen. Waarom heb je dan ALLE andere maten wel aarrggg.

  oktober is echt te laat. hebben hier laminaat en vind het zelf best koud zonder sloffen :( heb zelf mn oude al tevoorschijn gehaald mja Logan's oude slofjes zijn een keer zo klein dan zijn voeten :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. maar christina bedankt voor de reactie ;)

  liet me even gaan hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mag hoor C. Ik loop zelf ook altijd op sloffen op het laminaat en je bent natuurlijk nog liever zelf koud dan dat je kind het koud heeft. Online bestellen een optie dan? Of moet ik er in noodtempo een paar breien op zooltjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hihi nee hoor maar bedankt voor het aanbod ;)

  ga zo nog 1 keer bij scapino kijken en anders toch maar online bestellen :O

  vind koude voeten zelf vreselijk wil t mn kereltje niet aandoen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb nog nieuwe wollen slofjes maar waarschijnlijk veuls te groot. Van hiel naar teen 20 cm, blauw/wit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hey annerie

  ik zal morgen even meten met zn schoentje maar ben idd bang dat ze te groot zijn.

  vandaag bij scapino geweest en wel wat in zijn maat maar net zo stug en stijf als schoenen. Ben ik ook nog weer kieskeurig dat sloffen confortabel moeten zijn haha

  Dus christina meet morgen Logans schoenen even op als die van annerie niet passen zou het mss toch fijn zijn om op jou aanbod in te gaan :O je moet maar even zeggen dan wat je er voor wil hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 20 centimeter past zeker weten niet, lol, dat is bijna Chars maatje 38. Een kleine schatting: 8 hoogstens 10 cm van teenpuntje tot hakje heeft ie nu ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. http://stoute-schoenen.nl/Schoentabel%20voor%20website.pdf zie daar voor hoeveel centimeter welke maat is ;-)

  20 cm is maat 31/32, daar passen nu nog 2 voetjes tegelijk in...

  Maat 24 = 15 cm, maat 25 = 15,5 cm

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aanbod staat nog hoor. Muts voor G-zonder-blog is weer af, volgende klus hoeft pas met kerst af, dus ik heb er tijd voor. Ik heb een (stoer) patroon in mijn hoofd, moet alleen nog even kijken waar ik de zooltjes van maak. Normaal doe ik dat bij sloffen van 2 laagjes gebreid met een inlegzool ertussen, maar kind moet antislip, dus daar werk ik aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik zou het heel fijn vinden christina als je dat voor Logan wil doen :)

  zal een stuk warmer en confortabeler zijn dan alles wat in de winkels ligt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb wel suedine liggen, is dat iets voor het zooltje? Stof die 1 kant glad is, de andere kant lijkt op suède (is stroever dan leer dus). Soepel, want stof. Naait heel gemakkelijk met een naainaald, rafelt niet en rekt niet uit, zelfs niet als je er bv een klein beertje van maakt, en het dan heel strak opvult... Als dat iets is dan email me je adres maar, dan stuur ik het gelijk op ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Omg, net gekeken: mijn oude web-log is ook nog steeds foetsie, die zou 23 augustus verhuisd zijn... :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Suedine is supergoed, daar kan ik een onderzetzooltje van maken. Volgens mij heb ik je mailadres nog. Rest van de dag op pad, morgen begin ik met breien.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. :) geweldig wacht met spanning af hier :D

  BeantwoordenVerwijderen