donderdag 15 september 2011

Papierwerk

Vandaag was dochterlief de hele dag bij me. Zij vindt het leuk om dingen te regelen en formulieren in te vullen, nou die heeft zich echt kunnen uitleven!

Rond half 4 hadden we 3 dikke enveloppen klaar: voor de verzekering, de bank en de creditcard. Formulieren ingevuld, bijlages erbij zoals het proces-verbaal, lijsten met gestolen goederen en de waarde, bonnetjes voor zover voorradig, en de hele mikmak. Toen zijn we lopend naar de brievenbus gegaan, met Logan en Ronja. Ik denk om te voorkomen dat ik alles nog weer ga nalezen, dingen wil toevoegen of veranderen enz. Probeer zelf maar eens om uit je hoofd de gehele inhoud van je tas op te schrijven, met de waarde van ieder item erbij. Ik ben vast nog wel wat dingen vergeten...

Het was zalig weer en we waren allebei moe en duf (en ik had knetterende koppijn), en dus besloten we lekker door het bos te gaan wandelen. Al wandelend kwamen we vlakbij tante Siet terecht, waar we nog even langs zijn gegaan. Ze zit weer met jicht in huis, dus die vond het heel leuk dat ze even bezoek kreeg.

De politie zit er echt bovenop. Gisteravond had ik er eentje aan huis voor een handtekening onder een aanvulling op het proces-verbaal (die inbreker is een echte rat, die zouden ze nooit meer in de samenleving terug moeten laten), en vanochtend om 9 uur alweer eentje, voor een print van de transacties op mijn creditcard (reken er maar op dat we hem pakken, ons korps heeft iets persoonlijks tegen hem). De laatste ging even de route lopen waar hij vermoedelijk langs is gefietst, en daarna de beelden bij alle 3 de banken opvragen voor nog meer bewijs.

En nu mag ik er van dochter eventjes helemaal niet meer aan denken of over praten. Zij slaat harder dan ik, dus ik kan maar beter doen wat ze zegt, lol. Ik ga nu eerst lekker eieren met spek bakken, met wat kaas erover. Heb steeds totaal geen trek maar er zal toch iets van eten in me moeten, voordat ik totaal ga vermageren. Hoewel... morgen maar es op de weegschaal, want ik vermoed dat zo'n inbraak best een goeie afslankmethode is ;-)

1 opmerking: