dinsdag 13 september 2011

Logan's eerste kisten


Na mijn oproep hier van laatst, dat Logan dringend op zoek was naar lekker warme zachte sloffen, bood Christina spontaan aan om ze te breien voor hem. Wat ze mij wel vertelde, maar wat verder absoluut geheim blijven moest was: dat ze echte gebreide legerkistjes (of Doc Martens) wilde maken voor hem, dochter haar smaak wel goed genoeg kennende van mijn blogs :-D


Vandaag kreeg Logan ze binnen via de post, deze foto's had Christina me voor het weekend al gemaild. In het echt zijn ze nog veel mooier! En ze zijn totaal echt en authentiek: er zit ook een echte losse tong aan, en de veters kunnen ook echt los en vast worden gemaakt.

Compleet met verhoogde neus, zoals ze horen :-D
Char nam ze vanmiddag mee toen ze hier kwamen. Ze had nog geen tijd gehad om ze te passen, maar wel langs een schoentje van Logan gehouden en de maat was vrijwel gelijk. Dus passen doen ze vast wel de hele winter lang, want breiwerk rekt ook nog wat mee.

Onwijs bedankt, ze zijn hartstikke leuk geworden. En echt een collectors-item, want die worden natuurlijk voor altijd bewaard, ook als ze al lang niet meer passen ;-)

Politie zaterdag: Wat een kleine mama, voor zo'n grote jongen (Char stond met Logan op de arm). Ja zei dochter, maar hij heeft wel een heel lange papa... lol

4 opmerkingen:

 1. http://zelfgemaaktkado.blogspot.com/2011/09/stoere-sloffen.html Ik haal het daar af als jullie dit niet leuk vinden, maar ik was wel een klein beetje trots op het resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, laten staan hoor! Ik heb daar zojuist al gereageerd ;-)

  Leuke website ook, daar ga ik binnenkort es wat op rondsnuffelen, bedankt! En trots erop mag je zeker zijn, want in het echie zijn ze nog veel "echter" dan op de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja ben der ook best wel trots op :)

  geen dreumes die ik ken loopt op zulke mooie stoere sloffen!

  BeantwoordenVerwijderen