vrijdag 2 december 2011

Hoor de wind waait door de bomen...

Vanochtend kreeg ik een mailtje van de pomp, waar ik eerst wel even flink van schrok. En ik niet alleen, ik heb anderen gehoord die precies hetzelfde hadden:

Afgelopen nacht werd ik gebeld door Securitas omdat er een alarm aan de pomp was. Ik ben er direct heen gereden en zag tot mijn grote schrik dat het een puinhoop was aan de pomp. Overal lagen  sinterklaascadeautjes op de grond! En tot mijn verbazing waren ze allemaal voorzien van jullie namen. Ik heb ze allemaal verzameld en voor jullie in het magazijn gelegd. Namens Sinterklaas wens ik jullie alvast een gezellig Avondje!

In het echt ziet ie er nog veel lekkerder uit!
G. had teruggemaild of hij een aanhanger mee moest nemen, lol. Hij werkte toen ik mijn cadeautje vanmiddag kwam ophalen. Ze waren allemaal mooi ingepakt in (heel toevallig!) hetzelfde cadeaupapier dat we momenteel op het werk gebruiken, met een mooie strik eromheen en een kaartje met je naam. Ik had het pakje graag ongeschonden mee willen nemen, maar G. bleef aandringen om het alvast open te maken, want dan wist hij ook wat er in het zijne zat. Een heel erg lekker uitziende super-de-luxe chocoladeletter dus, die ik helemaal zelf alleen ga opsmikkelen :-D

Ook heb ik wat boodschappen voor het weekend gehaald, en de laatste Sinterklaas-dingetjes, o.a. pakpapier. Plus eindelijk mijn gratis Blue Band bordje! Logan kreeg vorig jaar al eentje van tante Siet, dat is zijn vaste broodbordje. Op elk Blue Band product zitten 1 of 2 punten, en voor 7 stuks kun je bij Blokker gratis een bordje komen uitkiezen. De actie loopt al wat ten einde, op = op. 

Het diepe bordje is ideaal voor lekkere snacks :-)
Ik heb vandaag gekozen voor het diepe bordje, ideaal voor lekkers, zoals chippies of een stukje taart enz. Maar ik wil eigenlijk ook nog wel graag een plat broodbordje voor hem hier thuis hebben. Ik heb een nieuwe spaarkaart meegenomen, en had thuis nog 1 punt liggen. Dus als iemand toevallig iets van Blue Band gebruikt en de punten zelf niet spaart, dan hou ik me van harte aanbevolen. Ik heb er nu nog 6 nodig!

En nu ga ik een gedicht schrijven, en pakjes inpakken: Nog maar 2 nachtjes slapen tot ons Heerlijk Middagje :-D

3 opmerkingen:

 1. Sjouwke, ik heb er 5 voor je...gelukkig bewaar ik de oude broodzakken en daar zaten er nog een aantal op :-)
  Als je me je adres even stuurt, stuur ik ze dit weekend naar je op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf Margriet, alvast bedankt en de email is verzonden. En dan heb ik dus nog maar 1 punt nodig - dat gaat me vast nog wel lukken :-D

  Brood van Blueband? Mijn punten komen van de halvarine en van vloeibaar bakboter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat is van dat gezonde brood...ziet er uit als wit, maar heeft de vezels van bruinbrood. (als het tenminste waar is wat ze zeggen ;-))

  BeantwoordenVerwijderen