maandag 19 december 2011

Tekstverwerken: een 9

Tijdens typeles vanmiddag kwam er iemand binnen met een verrassing: Jullie mogen nu op internet kijken welk cijfer je hebt behaald voor Tekstverwerken (Word 2007).

Je logt dan in op de site van school, en bij het betreffende examen staan cijfers, met studentnummers. Je naam staat er dus niet bij, alleen je nummer. Sommigen hadden dat niet bij zich en konden dus nog niet zeker zijn, maar van allemaal (2 groepen) was er slechts eentje gezakt, de rest was allemaal geslaagd.

Ik wist dat ik met een tweetal punten wat moeite had gehad, en hoopte op een 7... Een 9 had ik zelfs niet durven dromen, lol. Een mooie opsteker na dat verpeste typexamen vorige week maandag. De lerares had verleden week al gezegd dat er aan mijn examen Tekstverwerken niet te zien was dat ik zenuwachtig was geweest. Zoiets geeft de burger weer moed :-D

Morgen hebben we de laatste dag echt school vóór de vakantie, en juist nu hadden we voor beide vakken morgen (Communicatie en Praktijkv.) meer huiswerk opgekregen dan ooit. Ik ben er nu net klaar mee.

Donderdag moeten we ook nog naar school, maar dan wordt het een ludiek dagje, waarvoor de leraren al meer dan een week plannen zitten te bedenken, leuk!


Vak
Docent
Examen
Cijfer
Tekstverwerken
Annelies
8-12-2011
9
Typen
Annelies


Rekenen
Annelies
23-1-2012

Praktijkvaardigheden
Jan
24-1-2012

Communicatieworkshops
Jan


Boekhouden
Jeroen


AccountView
Jeroen


Excel 2007
Annelies


Zakelijk Nederlands
Fenna
 juni 2012

Telefoneren
Jan
 juni 2012

Powerpoint 2007
Annelies
De tabel hierboven heb ik natuurlijk ook gemaakt in Word ;-)

3 opmerkingen:

 1. Tabellen maken in Word is geklooi. Veel sneller even in Excell gemaakt en opgemaakt, knippen, plakken, helft van t werk. Lekker puh!

  En nogmaals gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha weet ik hoor, maar we moesten het nu eerst in Word leren. We doen nu PowerPoint en daarna pas Excell. Ik werk zelf al jaaaaren met MS Works, ook voor tabellen, spreadshgeets enz. Zal wel net zoiets zijn denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geeliciteerd joh. :-) :-)

  BeantwoordenVerwijderen