donderdag 15 maart 2012

20 weken, en het is een....


Gistermiddag was dochter in het ziekenhuis, voor een echo en onderzoek. Babytje is nu 20 weekjes, en de groei past daar ook precies bij. Alles is in orde, hartje, hersentjes enz. Ook zijn alle vingertjes en teentjes geteld: van elk precies 10 :-D


Zelf ziet ze dat het gezichtje wat anders is dan dat van Logan op de echo's, maar dat kan ik er echt niet uit zien. Misschien op de volgende foto's, met 32 weken? Haar buik is nu bijna al zo dik als met Logan tegen het einde. Ook is Babytje veel drukker. Bewoog Logan vaak alleen maar als ze in bed lag, Babytje trappelt de hele dag door, en reageert ook al op duwtjes tegen de buik.  :-)


Geweldig natuurlijk dat het allemaal goed is, maar daarnaast was er ook een grote verrassing. Dochter dacht zelf van begin af aan eigenlijk dat Babytje weer een jongetje zou zijn, maar..........

HET IS EEN MEISJE !!!!

5 opmerkingen:

 1. Een meisje, wat leuk.
  En alles goed, geweldig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk!!! Een jongetje en een meisje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja he, net als ik had, alleen is zoonlief bijna 4 jaar ouder dan dochter, en deze 2 schelen dan bijna 2,5 jaar, dus wat minder tijd ertussen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is leuk. M'n zus en ik schelen ook 2,5 jaar. Net niet te veel om lekker samen te spelem. Wat zal Logan trots zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig geweldig geweldig. Een rijkeluiswens zeiden wij altijd!!!!

  Groetjes
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen