woensdag 11 april 2012

24 weken

Helaas nog steeds geen foto van haar buikje, dat nu al veel dikker is dan met kleinzoon rond deze tijd. Ook vind ik dat ze er zelf veel beter uitziet dan met haar eerste zwangerschap: toen smal en witjes, en nu gezond en haar gewone zelf. Daar is zij het niet mee eens: zelf vindt ze dat ze van deze zwangerschap meer last heeft dan van de vorige... Misschien ook wel omdat Babytje veel drukker is dan Logan toen was?

Ondanks er goed uitzien en een dikkere buik: gisteren bij de verloskundige bleek dat ze sinds het begin van de zwangerschap (in 5 maanden tijd dus) nog maar 2 kilo aangekomen is. Verloskundige: Misschien krijg jij gewoon altijd wel een beetje kleine baby's.


Alles was verder goed, dus geen zorgen. Wel krijgt ze met 6 maanden weer een extra echo. Prima als het een beetje extra gecontroleerd wordt, toch?

Zelf maakt ze zich nu wel een beetje druk: ze heeft echt geen zin om met Babytje weer 10 dagen in het ziekenhuis te moeten blijven, vooral ook omdat ze Logan dan heel erg zal missen... Maar die mag dan heus wel elke dag op bezoek komen, en aangezien ik dan al klaar ben met school mag ie dan ook gerust die dagen bij mij komen logeren, zodat zijn papa ook weer zoveel mogelijk erbij kan zijn in het ziekenhuis. Maar dat zien we tegen augustus wel ;-)


Verloskundige heeft zelf een kindje van 2 maanden jonger dan Logan:

  • Wat praat hij al goed, die van mij begint daar nu pas echt mee, maar die liep al met 14 maanden
  • Dochter: Logan liep al met 12 maanden...
Onderonsje met zijn grote vriend Micky Mouse
En hoe goed Logan al praat? Hij zag op het bureau, en wees tot verwondering van de verloskundige aan: stetoscoop! Samen boekjes lezen heeft ie helaas nog steeds het geduld niet voor, zijn favoriete lezen is plaatjes aanwijzen en dan benoemen wat het is. Zoals o.a. de Bart Smit speelgoedcatalogus, dat is een favoriet. En die stetoscoop... dat is één van de plaatjes op de voorkant van de Gouden Gids, die ook allemaal geregeld worden aangewezen en benoemd ;-)

Over 2 nachtjes slapen word ik al 2 !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten