zaterdag 14 juli 2012

2 jaar en 3 maanden


Bij oma op schoot youtube kijken: hij geniet ervan en ik geniet dat ik hem lekker op schoot heb, want anders heeft ie nooit genoeg rust om even lekker bij je te zitten :-) Meneertje bestelt: Nu een rode brandweerauto! Een gele auto! enz. En oma dan maar door youtube zoeken naar zijn bestelling. Helaas zegt ie dan ook vaak genoeg: Deze vind ik niet leuk. 

 • Logan: Een uil
 • Oma: Ja die doet roekoe roekoe
 • Logan: Neeeee oma! Duif doet roekoe, uil doet oehoe!
 • Oma: Je hebt helemaal gelijk :-D


ty tuy j
                                                                         888886nnnnn
,   o88                                                                                               /


Ook heeft ie gister zijn eerste typeles gekregen. De 8 is favoriet, want die herkent ie al. Helemaal trots dat ie eindelijk aan het toetsenbord mocht komen! Met één vingertje, nee niet met 2 handjes tegelijk! Daar hield ie zich toen keurig aan. Hij mocht zeggen welke kleur een letter moest zijn, oma regelde dat dan even ;-)


Na een flink eind wandelen, deels in regen, waren zijn schoenen nat. We hadden hier geen laarzen en ook met zijn mooie rode auto-schoenen is het leuk om in plassen te stampen. Thuisgekomen de schoentjes maar uit, maar ook zijn sokken waren nat geworden. Die waren licht grijs, maar waar ze nat waren was het nu donkergrijs. Logan kijkt er eens naar: Sokken zijn mistig! Ik wou de natte sokjes uit doen, maar dat wilde hij niet. Ik probeerde het nog eens: Kan niet, voetjes zijn aan het slapen! Nee, dan kunnen je sokken natuurlijk niet uit ;-)

Onder het lopen: zullen we verder lopen of zijn je beentjes al moe? Kijkt ie bedachtzaam naar beneden naar z'n benen en zegt dan: Nee, zijn niet moe.

Op mijn boekenplanken vond ik, terwijl Logan zijn middagslaapje deed, dit boek. Hij heeft nooit rust genoeg om gezellig samen een boekje te lezen, maar auto's zijn z'n grote passie. Een heel erg groot en zwaar boek, vol met foto's van mooie auto's (en vrijwel geen tekst), ook van de binnenkanten, de motor, enz. We hebben hier zeker een half uur in zitten lezen samen, hij vindt het prachtig :-)

Ongelofelijk wat hij al benoemt aan een auto: versnelling, ruitenwissers, enz. Oma moet steeds benoemen wat hij aanwijst met z'n vingertje, soms is dat dan een beetje gokken voor mij, lol. 

Papa moet Chrys auto hebben! Ja ik denk dat zijn papa die Chrys(ler) auto zelf ook wel heel mooi zal vinden ;-)

2 opmerkingen:

 1. Ja tis me der eentje :P bijdehand en slim genoeg ;)

  Logan heeft me 's avonds allemaal al verteld wat ie gedaan had bij oma en toen ik vroeg wil je volgende week weer bij oma spelen zei hij: Gaan we? mama mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :-D Hij vindt het dus gelukkig wel leuk bij mij :-D

  Ik krijg hem wel moe, want toen ik vroeg wil je nog iets drinken of naar bedje toe? Zei ie gelijk: naar bed! (dat verandert vast nog wel als ie wat groter is, haha!)

  Volgende week weer iets nieuws: Ik ga van het weekend jullie oude poppenhuis naar beneden halen, schoonmaken en wat her-inrichten. Daar kijkt ie al tijden naar, en ook steeds naar mijn eigen mini's ;-)

  PS: mama mag best mee hoor xD

  BeantwoordenVerwijderen