zaterdag 1 december 2012

Sinterklaas is geweest!

Ome Rick leest voor
Om 4 uur mochten we bij dochter thuis komen, en om half 5 zouden er dan heel misschien wel pakjes arriveren... Toen ik dus om even over 3 (wachten is moeilijk :-P) aankwam, zaten Rick en Noor er al... lol!

Wit Pietje mocht vandaag zijn zondagse pakje aan :-)
Het duurde nog tot na 5 uur voor er keihard op de voordeur en op de ramen gebonkt werd! Gelukkig waren er zat genoeg pepernoten en schuimpjes, en chocolademelk, om de tijd mee te doden.

Tante Noor hoeft maar één kadootje... lol
De grote mensen hadden lootjes getrokken, en je mocht zelf weten (optioneel) of je ook "iets" voor de kleintjes meebracht... Okay... minstens de helft van alle pakjes waren dus voor hen ;-)

Oefenen???
Dochterlief, als organisator, en als nogal uitgeslepen :-P had allang door wie wie getrokken had via lootjestrekken.nl, maar de rest van ons kwam daar na afloop pas achter, toen het geen geheim meer was allemaal, en de verhalen loskwamen ;-)

Wat veel cadeautjes zeg!!!!
Zo bleek zoonlief mij getrokken te hebben, en ik kreeg maar liefst 2 van wat ik zag als "hoofdkado" op mijn verlanglijstje: een geweldige Logitech 2.1 luidsprekerset voor de pc, met subwoofer. Zoiets wilde ik al heel lang, want mijn hoogbejaarde boxjes maken een erg plastic geluid, dat geregeld uitvalt waarna ik ze uit- en weer aan moet zetten, en/of aan de draadjes moet wriemelen. Vooral heel belangrijk voor in Second Life, waar (life) muziek toch wel één van de belangrijkste dingen voor mij is. Morgen maar es aansluiten :-D

Logan mocht uitdelen, maar mama hielp mee kijken voor wie het pakje was
Ook kreeg ik een heuptas voor het wandelen, en dan precies zo eentje als ik graag wilde, met meerdere vakjes, en aan weerskanten een vak voor een drinkflesje/opvouw plu. Na afloop hoorde ik dat hij daarvoor met zijn schoonmoeder op tassenjacht geweest was :-) Verder kreeg ik nog 2 pakjes met lekkers voor Ronja, en 2 chocoladeletters!

Ons lieve Mini Pietje :-D
Ik had, net als verleden jaar, schoonzoon getrokken. En net als verleden jaar bleken zijn wensen heeeel erg moeilijk te vervullen. Dochter gisteren nog via sms: Ja tis een moeilijk kereltje :P 

Kwam vorig jaar 2 dagen voor Sinterklaas bericht van bol.com dat zijn pakje niet leverbaar was... Dit jaar was het nog lastiger, want zelfs bol had niet wat hij zo graag wilde. Via dochter (zodat niet bekend werd wie hem getrokken had) werd schoondochter ingeschakeld, en terwijl ik hier in de buurt zocht, probeerde zij het in Hengelo e.o. Uiteindelijk is het schoondochter vanochtend (!!!) gelukt om zijn hoofdkado te pakken te krijgen.... pfff...

Tussen 2 van haar vele cadeautjes...
En het aller- aller- allergrootste pak? Dat was voor de allerkleinste onder ons! Dat zat in een doos waar Jade zelf zeker 4x in past. Een soort van speelhuisje, voor als ze straks zelfstandig zitten kan. Dat duurt vast niet lang meer, want op schoot of zoals op deze foto's op de bank gaat ze zelf al steeds naar voren zitten, zodat haar rugje dus nergens meer tegenaan leunt.

Een echte fotoshoot, meerdere camera's flitsten terwijl ze poseerde :-D
Iedereen was erg blij met zijn/haar pakjes, zoals bv dochterlief die haar hoofdkado na het uitpakken snel op een veilige plek legde, onder het mompelen van my precious my precious, hahaha! Schoondochter werd verwend met veel bling-bling voor haar dansen, terwijl kleinzoon veel duplo en playmobiel kreeg, en een enorm groot pakket klei (zijn fav hobby).

De grootste grap (en ik heb geen idee wie dat gaf) was een pot groene slimey voor dochterlief, met een gedichtje erbij in de strekking van: als kind wilde je dit altijd zo graag maar kreeg je het nooit (nee slimey mocht niet van mij, hihi). 

2 opmerkingen:

  1. het was absoluut een zeer geslaagde sinterklaas :D

    alleen jammer dat logan weer koorts had vanacht :( nu hopen dat het spanning was en dat niet z'n oortje weer gaat opspelen :O

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan best van alle spanning en drukte zijn geweest hoor, maar even afwachten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen