woensdag 8 mei 2013

55

Op mijn verjaardag bloeien de seringen altijd, vandaar dat ik altijd een sering in de tuin heb, bij elk huis waar ik in woonde. Dit jaar zijn ze later dan anders, maar de knoppen zijn natuurlijk ook heel mooi!

Op Marktplaats kocht ik voor 3 euro + porto het boek Keltische Mandala's, om zelf in te kleuren. Een koopje voor zo'n mooi en groot boek. Voordat het op de post ging mailde ik gezellig heen en weer met de verkoopster, en het prachtige boek 1.000.000 Mandala's stuurde ze toen mee, als verjaardagscadeautje :-D 

2 kaarten, links een zelfgekleurde van de mandala mevrouw (inmiddels ook vriendin op facebook), rechts een mooie geborduurde theepot van Wv Bargermarke :-)
 Van zoonlief kreeg ik pasgeleden een nieuwe voeding, die hij zelf in kwam bouwen in mijn computer :-) (geen foto want erg fotogeniek is een computeronderdeel niet)

Van AnneRie een heel mooi boek, dat ik direct ga lezen: een roman over iemand die in Schotland de wandeltocht West Highland Way loopt. Weer zo'n bijzonder toeval (hoewel, ik denk dat toeval niet bestaat), zoals AnneRie en ik wel vaker hebben: zaterdag tijdens controle zitten voor een wandeltocht sprak ik een wandelaar die deze tocht binnenkort gaat lopen, en daardoor had ik het er afgelopen week ook uitgebreid met Tam over, die ooit zelf de Ben Nevis beklom, de hoogste berg van Schotland :-)

Kaart van Hanry, bekend van tv (Man bijt Hond)

Het gouden boekje voor de kroning, van AnneRie, die vindt dat deze ook bij mijn Muizenhuis verzameling hoort. Hier zijn ook de kleinkinderen vast heel blij mee :-D
Verder kreeg ik 50 euro en 10 euro, e-mails van DJ Boersma en van Hero Huisman, een e-card van AnneRie, en heel veel felicitaties op Facebook, en per telefoon. Vanmiddag kwam tante Siet langs, en hebben we heel gezellig thee met taart gehad in de tuin, lekker in het zonnetje :-)

Dochterlief belde vanochtend, samen met kleinzoon. Die komen binnenkort, als beide kindjes weer beter zijn, want die hebben allebei flink koorts. Logan knapt al aardig op, maar Jade kan nu echt nog niet naar buiten toe. Daar ben ik gisteren wel heel gezellig geweest, genoten van de kleinkids en heerlijk samen pannenkoeken gegeten, met een feestelijk glaasje rode wijn erbij :-D

5 opmerkingen:

 1. Echt wel! Ik mail je straks nog hoor, maar net toen ik dit geplaatst had kwam tante Siet langs, en toen die weg ging gelijk weer andere mensen, maar die kwamen niet voor mijn verjaardag, dat blog ik morgen wel weer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verwent nest ;)

  Komen zo snel mogelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Om mij nog meer te verwennen :-D

  BeantwoordenVerwijderen