zaterdag 15 juni 2013

Hallo Jumbo Angelslo!

Rustig aan boodschappen doen op m'n vrije zaterdag. Langs de Op=Op voor mijn favoriete en nergens anders meer verkrijgbare deodorant (Fa Limoen, 3 voor 5 euro), en voor tandpasta (3 voor 4 euro)

Dan gezellig langs de Turkse groenteboer, die me zoals altijd begroette met Hallo Buurvrouw! Dat zei hij altijd tegen me als hij bij de pomp kwam tanken, en nu ik daar allang weg ben zegt ie dat nog steeds :-D Ja AnneRie, Hofman is er ook nog steeds hoor, maar dit winkeltje veel dichter bij huis is ook geweldig voor verse groente en fruit ;-)

Bij hem heb ik deze keer lekker geshopt: natuurlijk weer Turks brood, maar verder nam ik deze keer vooral een beetje bijzonder lekkers: een avocado, een enorme mango, een granaatappel, groene puntpaprika's en rode paprika. Wat ik daarvoor kwijt was? Nog geen 5 euro!

Echt een JUMBO boodschappentas, zo'n grote had ik nog niet!
Toen snel nog even naar Jumbo, want er was weer van alles op. Bij de kassa bleek dat ik net boven de 25 euro had, en dat leverde me een gratis appeltaartje op :-D Woensdag is deze Jumbo geopend, in de gelukkig nu ex-C1000 van Beekman. Ik hoorde trouwens dat Beekman nu iets heel anders gaat doen, en daar geef ik hem groot gelijk in, want voor het supermarktvak heeft ie echt geen talent, lol.

Huismerkboodschappen van Jumbo
Daarna nog even iets te roken halen bij de Servicebalie. Nadat ik afgerekend had zei die jongen me niet even vriendelijk goedendag, maar hij greep een microfoon en begon er in te praten. Ik vond dat niet zo aardig van hem, tot ik hoorde wat hij zei: Beste mensen, we hebben weer een 100e klant! Deze mevrouw krijgt van mij nu een grote tas vol huismerk artikelen, misschien bent u de volgende keer wel aan de beurt!

Worstjes jammie, praliné chocolade, nog meer jammie, borrelnootjes, afbakbroodjes (ik had vandaag net de laatste 2  als lunch gehad)
Eerst een beetje ongeloof, en toen reageerde ik wel heel erg spontaan, lol. Sinds kort heb ik ineens de ene mazzel na het andere gelukje, en dat bevalt me wel, het mag van mij nog wel een poosje zo doorgaan! :-D

Jam, lekker! Afwasmiddel, handig! Een hele kilo snelfilterkoffie (helaas heb ik alleen een Senseo) en koffiemelk (gebruik ik niet), lekkere tomatensoep en knakworstjes (die komen wel op). Op de achtergrond 4 rollen keukenpapier, dat ik wel gebruik maar nooit koop: dat zit ook altijd in gratis boodschappenpakketten waar je voor kunt sparen met zegeltjes, lol
Na de eerste blijdschap bedacht ik dat ik nu wel 2x moest lopen van auto naar huis, want met mijn "eigen" boodschappen erbij was dit echt niet in 1x te tillen, die mega tas van Jumbo was behoorlijk zwaar! Maar ik klaag niet hoor, hihihihi.... 

Kaasknabbeltjes (alweer jammie!), witgoed wasmiddel en shampoo (altijd nodig) en een pak sinaasappelsap :-) oh ja die grote rode bus is zoetstof (Canderel)
Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat er nu in zo'n mega gratis boodschappenpakket zou zitten? Zie de foto's :-D

Een enorme ontbijtkoek, die gaat in stukken de vriezer in, en 4 vanille muffins, die komen wel aan de beurt na de appeltaart :-D
Heel veel wat ik of zelf al koop, of zelf maar zelden of niet koop wegens te luxe :-)

Paprikachips (lusten de kids wel), en een groot pak Engelse thee (50x 1 kop).  Met alweer die enorme ontbijtkoek (625 gram!)

Vergat ik toch helemaal die gratis appeltaart... ook lekker! :-D

5 opmerkingen:

 1. Wouw, wat een mazzel ;-) Het is je van harte gegund hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is je van harte gegund! Leuk om nou eens te zien wat er in zit. En die gratis appeltaart heb ik ook al een keer of 5 gehad, zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lol Christina, 5 keer??? Ik 2 keer eerder geloof ik, bij nieuwe Jumbo's hier in de buurt, en ja hij is idd heel erg lekker. En dan heb ik dus ook nog het voordeel dat ik alleen woon ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Denise, die altijd Ronja uitlaat als ik werk, was erg blij met de koffie en de koffiemelk. Mede omdat ze a.s. dinsdag jarig is ;-) Ook dat is dus heel goed terecht gekomen :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toen de nieuwe Jumbo hier openging bleven ze maar uitdelen. En toen de tweede openging kreeg ik er weer 1. En toen nummer 3 (voor mij nog prettiger parkeren) openging nog een keer. Dus 5 of 6 in totaal, daar wil ik af zijn.

  Overigens: toen de AH hier verbouwd had bleven ze ook maar uitdelen. Zelfs als je er alleen maar langsliep :-)

  BeantwoordenVerwijderen