dinsdag 2 juli 2013

Fotoshoot

Even een rustmomentje nodig ;-)
Men neme: de twee leukste, liefste, mooiste kleinkindertjes van de heeeeele wereld (vandaag toevallig ook nog es gekleed in bijpassende outfitjes), een alweer bijna 4 jaar oud Samsung mobieltje als camera, een tuinbankje dat al minstens 2 jaar in de grondverf staat, wachtend om geschilderd te worden, en dat al overwoekerd is met bloeiende kamperfoelie... En dan krijg je dus dit:

1.
Taja zei dat ze het waard zijn om groot afgedrukt te worden, om aan de muur te hangen, en daar ben ik het volledig mee eens! Maar welke dan? Ik heb de foto's genummerd, en er kan NU GESTEMD worden! Laat maar als reactie achter welke foto jij vindt dat het waard is om vergroot te worden...

2.

3.

4.

5.

6.

7.
8.

9.

10.


12 opmerkingen:

 1. 1 is het liefst en 6 het stoerst. Ik zou geen foto nemen waar 1 gezichtje niet opstaat. Ze zijn ubercool ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet 9 of 10 dan? Daar staan beide gezichtjes ook op...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mijn keuze is nummer 10, de gezichtjes zijn daar ontspannen en geen van twee overbelicht, bovendien kijken ze mooi ieder een andere kant op. Hoewel ik foto 6 qua compositie ook mooi vind, daarop is goed te zien dat Jade net gaat lopen, alleen heeft ze daar weer een uitgesproken uitdrukking op haar gezicht, ze vind het niet leuk dat haar broer op de bank staat en zij niet! Snap je wat ik bedoel?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nummer 9 op de eerste plaats en als tweede keus nummer 2 De eerste omdat ze zo leuk lachen en de foto van nummer twee omdat die zo lekker ongedwongen is.
  Gr. Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind 1 het allerleukst omdat ze daar niet op de camera letten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nummer 1 of 2. Alle twee ongedwongen (en ook een mooie compositie ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aragog? Laat je me even weten waar jou keuze op gevallen is?...

  MamaLotje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn allemaal mooi! Tam kiest trouwens 8 waardoor de stand is:
  8, 9 en 10 kregen ieder 1 stem
  2 kreeg 2 stemmen
  1 en 6 allebei 3 stemmen

  Zelf vind ik het mooiste, als je beide gezichtjes erop wilt hebben: nr 1 en 10

  Maar 2 en 4 vind ik ook erg leuk, vooral 4 waar Jade opkijkt naar grote broer en je duidelijk ziet dat ze net kan staan... Nr 6 vind ik zelf weer wat minder omdat Logan daar een beetje raar zit.

  En geen van de foto's was geposeerd hoor! Jade was naar dat bankje gekropen en toen ging Logan haar achterna, klom er via de zijkant op en ik maar achtermekaardoor klikken. Als je er snel doorheen scrolt is het dan ook net een klein filmpje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh ja, en allemaal bedankt voor de vaak uitgebreide reacties, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. maar welke word het nou???

  je mag 1 kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Pfff na met geweld gedwongen te zijn geworden door mamalotje heb ik zelf gekozen voor nr 1 (maar ik vind de anderen ook allemaal zo leuk!!!)

  BeantwoordenVerwijderen