zondag 20 mei 2018

Cake van Action


Bij Action hadden ze garencakes in de aanbieding, leuke kleurtjes en spotgoedkoop! Ik heb van diverse kleuren 3 cakes meegenomen, en zie dan wel wat het ooit gaat worden. Wat voorraad aan garen in huis is altijd handig 😉De rode vond ik voor mezelf het mooist, maar helaas was daar nog maar 1 van. Die heb ik toch meegenomen, en inmiddels heeft Caro diep in Overijssel nog 3 voor me gekocht. Nu wachten tot ze mijn kant op komen, op wat voor manier dan ook...

Zij zou ze o.a. af kunnen geven bij zoonlief, waar ik ze dan binnenkort mee kan nemen als a.s. nieuw kleinkindje geboren is, want dat kan nu ieder moment gebeuren!

 

Gisteravond had ik mijn 1e cake op, en dat was ruim 30 cm. Het vest wordt grotendeels aan één stuk gebreid, die 30 cm is dus zowel het rugpand als de beide voorpanden. Voor een vest dat totaal 80 cm lang wordt heb ik dus plenty, inclusief de rand die er langs komt. De totale kosten voor dit vest komen dan op € 11,96!

Ik heb nog genoeg kleine (brei)klusjes liggen om me niet te hoeven vervelen tot het garen hier is, maar eigenlijk zou ik er het liefst natuurlijk direct mee door willen gaan!

3 opmerkingen:

 1. Volgende week ben ik diep in Drenthe. En nog dieper in Groningen. Op zaterdag of zondag moet het wel lukken om wat af te spreken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn! Dan ben ik er wel, en ik kan je ook wel ergens ontmoeten, ga ik gewoon in die buurt geocachen :-) Intussen kan ik nu dan Logans Harry Potter sjaal afmaken, daar moet nog 1 blok aan, plus de franjes.

   Verwijderen
 2. Yay, en het is vanmorgen gebracht :-) Nogmaals bedankt, ik kan weer verder! :-D

  BeantwoordenVerwijderen