zaterdag 26 juni 2010

Scammers

Net thuis van werken haal ik m'n email op, en jawel daar is der weer eentje: Een internetscammer die aan je gegevens probeert te komen. Rabobank nog wel, daar ben ik nieteens klant, lol.


Ze kunnen beter een Nederlander in dienst nemen voor de vertaling, in plaats van een gammele internet-vertaalmachine. Dat zou ze vast meer opleveren, want door de hilarische vertaalfouten vallen ze direct door de mand. En zo slecht als deze heb ik ze nog niet eerder gehad :-D


DRINGEND acount UPDATE VAN RABO Bank NL:
Lieve (= dear) Klant, Dit is een bericht van het veiligheidsdepartement van Rabo Bank NL Het is ons beleid om u te informeren dat er internetfraudes momenteel zijn gebeuren in onze bank. Identity Theft.

Aangezien maart 31, 2010 een nieuwe systeem/databank geпnstalleerd werd de vallenen frauduleuze activiteiten in onze bankwezensector te verdelgen, is het nieuwe Systeem "Voor Uw Veiligheid" genoemd. Het is ook onze verplichting die u een enkele maandelijkse nieuwsbrief met fooien (tips dus, lol) die u ontvangt kan gebruiken te vermijden vallene slachtoffer van de internetfraude. Met dit systeem, wij houdt u op de hoogte/alarmen van de activiteiten van de Internet Oplichter en bescherm ook u tegen het afscheppen.

Wij vragen dat u de volgende informatie over de schakel (= link) beneden invullen: Thuisadres, Telefoonnummer, Uw Kaart Nummer en Uw Rekeningnummer om maximale bescherming te verzekeren. Merk op dat na het vullen van Informaton uw IP-adres is ook veilig.

Gebruik de schakel beneden
"Schakel" voor de zekerheid verwijderd door Aragog ;-)
Dank u.
Met vriendelijke groeten, John busje der (van = bus in het engels, whahahaha) versterkte Stad (van der Stad, dat snap ik, maar waar dat versterkte vandaan komt???), Veiligheidsdepartement will
Rabo Bank NL Amsterdam, Nederland. 

4 opmerkingen:

 1. stronghold = vlooienspul voor katten, lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Versterkte stad = vesting, of schans bijvoorbeeld.
  John kan dus van der Schans heten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yay AnneRie, dat is een hele goede!!! Denk dat jij best eens gelijk kunt hebben :-)
  PS: jij kunt zo internetvertaalmachine worden, lol.

  BeantwoordenVerwijderen