dinsdag 2 november 2010

Gezellig :-)


Na een paar weken van bijna constant werken, en daar tussendoor zaken als veel oppassen enz, is het nu heerlijk om weer eens wat meer thuis te zijn :-)


Gisteren heb ik eindelijk het aquarium weer eens een grote beurt gegeven, en dat was heel erg nodig! Het glas was ondoorzichtig groen van de algen, en het water dat ik verving zag er ook groenig uit. Om niet te spreken van het bijna ondoordringbare oerwoud aan planten waar de guppies zich doorheen worstelden... Een dankbare klus, want ik kon zeker zien dat ik iets gedaan had! Ik kan nu weer volop te genieten van m'n visjes :-D


En van de grote gele appelslakken, die vanmiddag heel gezellig saampjes aan het nu weer schone raam geplakt zaten. Die zullen wel boos zijn dat ik al die lekkere algen heb weggehaald ;-)

Morgen ga ik eindelijk weer een dagje naar kleinzoon toe, die ik sinds vorige week zondag al niet meer gezien heb. Volgens zijn mama mist ie mij (of zou zij me zelf missen? lol). 

2 opmerkingen:

  1. Doe je een beetje voorzichtig?:
    http://www.dvhn.nl/nieuws/drenthe/article6549705.ece/Emmen-opgeschrikt-door-drie-berovingen-in-bos

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje Gelkinghe, dat had ik nog niet gehoord. Alleen van die oude man, maar in de krant stond toen dat hij in Emmerhout overvallen was, het bos werd niet genoemd... Dat is precies het stuk bos tussen mij en tante Siet in, waar ik heel vaak loop, en ook geregeld fiets. Zelfs in het donker wel... Zal idd goed uitkijken voorlopig, bedankt voor de waarschuwing!

    BeantwoordenVerwijderen