donderdag 6 januari 2011

Hondenspeeltje


Logan vindt Hondje ook heel lief, en hij heeft haar zelfs al zachtjes geaaid, met een beetje hulp van z'n mama. En bijna net zo leuk als Hondje, vond hij het touwspeeltje dat ik vanmiddag kocht. Nog nieuw uit de winkel mocht Logan daar eerst even mee spelen, lol.


Logan is al een hondje gewend, want andere oma heeft een miniatuur Jack Russeltje, JR genaamd. Dus mijn suggestie: Oma Hondje en Oma Poesje gaat nu niet meer op ;-)


Bijten gaat al prima: Hij heeft nu al 2 prachtig witte tanden onder, en eentje boven! Helaas lukt het maar steeds niet om die op een foto te krijgen.


Het nieuwste: Logan kan heel erg goed klakken met zijn tong, nog beter dan de volwassenen, en dat heeft ie helemaal zelf uitgevonden. Tong uitsteken vindt ie heel erg grappig, en doet ie veel. En hij kan ook al erg goed nee schudden, vooral als je ja tegen hem knikt. Grote hilariteit wanneer dochter vraagt: Is oma lief? Zij gaat dan ja knikken, waarop Logan heel stellig nee begint te schudden met z'n hoofdje. Maar oma weet wel beter hoor, stoute mama! ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten