zaterdag 12 maart 2011

Oppasdagje :-)

Da da allemaal

Het was vandaag zalig weer, echt voorjaar! Het was bijna te warm voor oma om met jas aan door het bos te lopen, vooral als je een buggy door mul zand duwt, of een heuveltje op :-)

Logan vond het ook heerlijk buiten, onder het lopen zat ie vaak te schateren van het lachen, en zijn lach is zo aanstekelijk dat oma dan vanzelf meedeed.


Maar naast genieten van het zalige weer, is het ook leuk om eens door een ander bos te lopen. Hoewel het allemaal Emmerdennen is, ziet het bos bij dochter er toch weer anders uit dan dat naast mijn huis. Vooral de zandverstuiving en de heide, die heb ik hier niet. Nog ietsjes groter groeien en hij kan hier heerlijk in het zand spelen :-D

Oma had een ton met knikkerbaan meegenomen voor papa om mee te spelen, en Logan zag direct dat er iets nieuws in huis was! Naast hem zijn eigen boekenplank :-)

Heeft z'n mama net de hele kamer kruipveilig gemaakt, begint ie ook al te staan en te lopen! Nu nog langs meubels, maar zo te zien duurt het echt niet lang meer voor de eerste losse stapjes. Nu en dan loopt ie al ergens langs terwijl ie zich maar met 1 handje vasthoudt. Een maand geleden begon ie wat te tijgeren, nu is hij niet meer te houden, wat gaat het allemaal snel!

Naast kruipen heeft ie ook uitgevonden dat ie allerlei kastjes en laadjes zelf open kan doen. Zoals de la onder de oven. Toen die van de week weer eens openstond, duwde mama die met haar voet weer dicht. Even later trok Logan hem weer open, en sprong er een poes uit! Mama schrok zich een hoedje :-D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten