zondag 27 april 2014

Feest!


Zoals traditie bij ons, mocht Logan zelf kiezen wat hij wilde eten voor zijn verjaardag, 13 april. Hij wilde: dat je het zelf mag koken, en ook met fruit en stokbroodjes, en met oma Sjouwke derbij. Na wat nadenken kwam dochterlief erop dat hij vast gourmetten bedoelde, dat hadden we met kerst gedaan, en ja, daar was oma Sjouwke toen ook bij :-)


Het is ondoenlijk om alles voor gourmetten klaar te maken als je ook de hele dag verjaardagsvisite hebt (en 2 kleine kindjes die al helemaal vol zitten met taart en hapjes!), en dus was zijn feesteten uitgesteld tot gisteravond. Dubbel feest, want we vierden gelijk dat dochterlief en haar man 10 jaar samen zijn!

Het eten was weer heerlijk en supergezellig! En eenmaal in bed bedacht Logan dat oma Sjouwke vast ook wel gourmetten zou gaan kiezen voor haar verjaardag, over een paar weekjes... lol!


Na het eten gingen de kinders hun 10 jarig jubileum vieren met vrienden: bowlen en daarna lekker stappen in een gezellig druk Emmen, wegens Koningsdag. Best vreemd, dat schoonzoon sinds dit jaar niet meer op Koninginnedag jarig is!

Oma paste natuurlijk op (handig dat die er toch al was voor het etentje), en ik was blij toen ze rond half 3 eindelijk weer thuis kwamen. Maar ze hebben het heel erg leuk gehad, en daar ging het om! Over 5 jaar past oma wel weer een avondje op tot zo laat. :-P


Geen opmerkingen:

Een reactie posten