zaterdag 16 augustus 2014

Yucatán Expeditie

In de verte zie je een pyramide, en een enorme stenen bank/troon
Ik heb nu (voor de 2e keer deze zomer) 2 weken vakantie. Deze vakantie blijf ik thuis, maar we gaan wel leuke dingen doen! We begonnen vandaag al goed: op expeditie bij de Maya´s in Yucatán!

Het is er erg gevaarlijk, vaak moet je om ergens te komen het water oversteken via stepstones, en soms moet je dan zelfs op een krokodil gaan staan!
Yucatán is bij de dierentuin hier in Emmen, en met onze abonnementen van de dierentuin kunnen we er gratis in! Dit was zó leuk, hier wil ik wel vaker naartoe! :-D
Er is ook een reusachtig piratenschip, waar je natuurlijk ook in kunt!
Tussendoor hebben we de verloren calorietjes wel weer aangevuld toen we even lekker gingen zitten om iets te drinken, en om samen een portie kibbeling, een bakje patat en een grote portie poffertjes te delen :-)
Oma trakteerde en dat viel nog reuze mee, want als abonnementhouder kreeg ik 10% korting, lol. 

Oma heeft haar work-out wel weer gehad voor vandaag: het was de hele middag kruipen en klimmen via rare ladders, touwbruggen, glijbanen enz, Het leek wel apenkooi! :o

 

Het ideale uitstapje voor Jade, die niets liever doet dan klimmen en klauteren :-D

Veilig met Beh in haar mondje :-)
Het was een geweldig leuke middag, Yucatán is echt een aanrader! Een gigantisch groot indoor speelparadijs, maar je hebt helemaal niet het idee dat het overdekt is. Met heel veel geklim en geklauter, ook veel over en langs water, en spannende dingen zoals een doolhof met kakkerlakken en vogelspinnen erin, een vleermuizengrot, en nog veel meer!


Aan het einde van de middag gingen we het theater in, waar een heel erg leuke show was van een dierenredder, een nijlpaard (Nijla) en een blotekont aap die graag scheten liet (Baboe). Met (mee)zingen en -dansen, een gevaarlijke slang, een bange spin en een stotterende papegaai.


Na afloop mocht je met de cast op de foto. Helaas moest wel iemand die foto maken... dus oma staat er niet op :-(

Toen stelde de Ranger zelf voor om nóg een foto te maken, maar nu met alleen Logan er bij op :-)

Vergezicht met één van de grote glijbanen, en een krokodil in de diepte

Logan als Superheld, zoals hij het zelf noemde :-)

1 opmerking:

  1. Niet de foto van oma als superheld? :p
    Was zeker voor herhaling vatbaar! En oma heeft haar klimdiplloma ook wel gehaald nu ;)

    BeantwoordenVerwijderen